Konsultchef elektronik till Speed Group


Har du erfarenhet inom elektronikproduktion och vill arbeta i en kund- och personalnära roll? Då har vi jobbet för dig! Som Konsultchef med inriktning mot elektronikkunder får du en fri roll i ett väletablerat bemanningsbolag med korta beslutsvägar. Hos oss på Speed Group blir du del av ett härligt team som jobbar i nybyggda, ljusa lokaler i Borås!

Om tjänsten
Som Konsultchef med inriktning mot elektronik arbetar du i en kund- och konsultnära roll med stor möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du säkerställer att dina konsulter har rätt förutsättningar för att lyckas på sina uppdrag och att dina kunder alltid är bemannade med rätt kompetens.

Arbetsuppgifter som Konsultchef:
- Personalansvar för konsulter inom elektronik
- Kundansvar för kunder inom elektronik
- Rekryteringsarbete
- Kundaffärsutveckling och merförsäljning
- Coachning av konsulter, medarbetarsamtal, m.m.
- Tillhörande personal- och kundadministration

Att vara Konsultchef på Speed innebär att du arbetar med det viktigaste vi har – våra konsulter. Det tror vi på Speed sker genom goda relationer och god kommunikation mellan dig som Konsultchef och dina konsulter – det är grunden till hela vår verksamhet.

Goda relationer är även kärnan i din kundkontakt. Som Konsultchef arbetar du aktivt med att utveckla affären med dina kunder genom att bygga starka relationer, där din förståelse för kundens behov är central. Du ansvarar för att lösa kundens behov idag såväl som för att sätta strategin för att leverera morgondagens lösningar.

Som Konsultchef kommer att ingå i vårt bemanningsteam på Speed Groups nybyggda, moderna kontor på Viared, Borås. Här är vi ett härligt gäng som har nära till skratt och trivs med det vi gör! Du kommer att jobba i nära samarbete med Rekryterare och övriga Konsultchefer.
Du rapporterar till Affärsområdeschef.


Om oss
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, utbildning, logistik och lagerhållning. Den största delen av vår verksamhet finns i Borås, där också vårt huvudkontor ligger, men vi finns även i Göteborg och Stockholm.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Om dig
Vi söker dig som har bakgrund inom elektronikproduktion och har en god förståelse för elektronikbranschen. Du har ett stort intresse för människor och vill utvecklas inom ledarskap och kundrelationer.

Din profil:
- Erfarenhet av produktionsnära arbete inom elektronikproduktion
- Intresse för människor och gärna erfarenhet av ledarskap
- Relationsskapande

Övriga krav:
- Körkort
- God svenska i tal och skrift

Som person är du social, kommunikativ och relationsskapande. Genom din kompetens inom elektronikproduktion inger du förtroende och trygghet. Du har en god förmåga att förstå våra kunders behov tillika våra kandidaters/konsulters kompetens och potential, vilket gör dig duktig på att matcha rätt konsult till rätt kund. Som Konsultchef är det viktigt att du trivs med att arbeta nära dina kunder och konsulter, och drivs av att se människor och affärsrelationer utvecklas.

Ta chansen att utvecklas inom ledarskap och kundrelationer i en fri och spännande roll – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

___

Sökord: Produktionstekniker, Gruppchef inom elektronikproduktion, Arbetsledare inom elektronikproduktion, Teamledare inom elektronikproduktion, Elektronikmontör, Konsultchef, KC, Bemanningsansvarig, Personalchef


Snabbfakta

Jobb
Konsultchef

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-11-20

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.