Kund- och säljsupport sökes till Emballator


Som Säljsupport på Emballator arbetar du nära bolagets kunder och administrerar inkommande order. Du fungerar som koordinator för hela försäljningsprocessen med order, produktion, och leverans.

Om kunden
Emballator består av tio företag och finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien. Kunden utvecklar, tillverkar och marknadsför förpackningslösningar som gör livet enklare. Kunden utför uppdrag till både stora och små aktörer runt om i världen och du hittar kundens produkter i över 50 länder.

Om uppdraget
Arbetsuppgifter:
- Administrera inkommande order
- Frakt- och tullhantering
- Kontakt med kunder, medarbetare och leverantörer
- Leveransbevakning och spårning
- Support i säljprocessen

Arbetet sker på dagtid på deras kontor i Ulricehamn. Du kommer att vara anställd hos Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos Emballator. Uppdraget förväntas pågå 6 månader med god chans till förlängning och anställning direkt hos kund. Önskvärd start är snarast för utbildning under juni månad innan semesterperioden.

Din profil
Vi ser att du har en tidigare bakgrund inom kund- och säljsupport.
Du är bekväm med att använda datorn och hanterar Excel mycket väl. Det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet SAP.
För att lyckas i rollen som Säljsupport är du noggrann och strukturerad med god förmåga att koordinera. Du är van vid – och trivs med – att ha många bollar i luften. Självklart har du en positiv attityd och en hög servicekänsla.

Krav:
- God datavana inkl. Word, Excel
- Erfarenhet av att arbeta i affärssystem
- Goda kunskaper i engelska

Som person är du positiv, flexibel och snabb med en hög social kompetens. Du är kommunikativ och tydlig och trivs med att arbeta nära kunder, kollegor och leverantörer.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning!

Ta chansen att bli en del av teamet på Emballator– vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___

Sökord: Säljsupport, Kundsupport, Backoffice, Back office, Administratör, Säljare, Orderhandläggare, Administration, Innesäljare, Koordinator


Snabbfakta

Jobb
Ordermottagare

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-06-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.