Söker du ett uppdrag som ekonomiassistent? Då har vi jobbet för dig! Hos vår kund Rudholm Group finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter och även stor chans till anställning direkt i bolaget.

Om uppdraget
Vi söker en kvalificerad ekonomiassistent för omgående start till vår kund Rudholm Group i Viared. Uppdraget är på heltid med goda chanser till övertag.

Arbetsuppgifter som Ekonommiassistent:
- Inbetalningar
- Utbetalningar
- Bokföring
- Krediteringar
- Fakturahantering
- Löneadministration
- Rapporter
- Månadsavstämningar
- Påminnelser samt övriga administrativa uppgifterOm oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön. Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Du är en prestigelös person som har goda kunskaper inom ekonomi och starkt meriterande är erfarenhet av löneadministration. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du har en positiv framtoning och ett stort driv att utveckla dina kunskaper inom ekonomi. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system och gillar att arbeta administrativt samtidigt som du uppskattar att då ge bra service till din omgivning.

Din profil:
- Ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå
- God datavana
- Noggrann och ansvarsfull
- Strukturerad och organiserad
- Kommunikativ


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna konsultchef Annika Risberg på annika.risberg@speedgroup.se – välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Jobb
Ekonomiassistent

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2019-01-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.