Kvalitets- och certifieringstekniker till Sveba Dahlen


Vill du ha en varierande och utvecklande roll som Kvalitets- och certifieringstekniker? Välkommen till Sveba Dahlen – vi är en världsledande aktör inom utveckling och tillverkning av utrustning till bageriindustrin. Hos oss får du möjligheten att utvecklas såväl i din roll som Kvalitets- och certifieringstekniker som inom bolaget och koncernen.


Om tjänsten
Som Kvalitets- och certifieringstekniker ansvarar du för att upprätthålla det samordnande ansvaret för företagets kvalitets och miljösystem samt ansvara för certifieringar och tester.

Om uppdraget
Arbets- och ansvarsområden som Kvalitets- och certifieringstekniker:
• Följer upp avvikelser rapporterade i system, sammanställer och analyserar i syfte att proaktivt identifiera problemområden. Här ingår löpande arbeten med grundorsaksanalyser.
• Upprätthåller rollen som ordförande i kvalitetsmöten och sammankallar samt dokumenterar det löpande arbetet. Följer upp arbetet som genomförs, inklusive tester i samråd med produktansvariga.
• Är sammanhållande och koordinerande resurs i arbetet med utredningar och åtgärder som ofta sträcker sig över flera avdelningar i företaget.
• Leder specifika kvalitetsprojekt både interna och mot slutkund, distributör eller leverantör.
• Ansvarar för företagets samtliga certifieringar.
• Planerar, organiserar och genomför tester av befintliga och nya produkter samt komponenter.

Som Kvalitets- och certifieringstekniker har du kontakt med leverantörer, kunder, inköp, produktion, eftermarknad och andra avdelningar på företaget. Du rapporterar till Konstruktionschef.


Om bolaget
Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag världsledande inom utveckling och tillverkning av bagerimaskiner. Våra varumärken är Sveba Dahlen och Glimek. Huvudkontoret ligger i Fristad, utanför Borås. Sveba Dahlen ägs av amerikanska koncernen Middleby Corporation, som är noterad på Nasdaq och har en stark global position inom utrustning för restauranger, storkök och bagerier.

Sveba Dahlen finns på ett stort antal marknader i länder runt om i världen. Vårt koncept är detsamma även globalt – vi är den tillförlitliga och professionella affärspartnern med en engagerad och tillgänglig organisation, användarvänlig design och robust, högpresterande och energieffektiv utrustning.

Läs mer om oss på sveba-dahlen.se


Din profil
Som person är du driven och analytisk, med en god att förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Rollen kräver att du är kommunikativ, tydlig och samarbetsvillig. Du är van vid, och trivs med, att ha breda kontaktytor, både internt och externt. Vidare ser vi gärna att du trivs med att vara delaktig i flera olika projekt parallellt.

Kvalifikationer och erfarenhet:
• Utbildning inom kvalitet eller teknik.
• Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och bra teknisk förståelse.
• God analytisk förmåga, självgående och ansvarstagande.
• Strukturerat och systematiskt arbetssätt.
• God kommunikations- och samarbetsförmåga.
• Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
• Kunskaper i mätteknik.
• Kunskaper i CE-märkning och andra certifieringar.

Ta chansen att utvecklas som Kvalitets- och certifieringstekniker hos oss på Sveba Dahlen – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___

Sökord: Kvalitetstekniker, Kvalitetsingenjör, Quality technician, Quality EngineerSnabbfakta

Jobb
Kvalitets- och certifieringstekniker

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-06-23

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.