Kvalitets- och miljösamordnare till Emballator


Vill du vara med och göra skillnad inom kvalitet och miljö? Som Kvalitets- och miljösamordnare hos oss på Emballator får du en fri och varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter på ett marknadsledande bolag med stark lokal förankring!

Om tjänsten
Som Kvalitets- och miljösamordnare hos oss på Emballator leder och utvecklar du det strategiska och operativa arbetet inom området för att nå våra övergripande mål. Rollen innebär att du har ett externt och kommersiellt fokus, och säkerställer god kommunikation med våra intressenter gällande miljö- och hållbarhetsfrågor.

En viktig del i ditt uppdrag är även att engagera och motivera organisationen så att vårt kvalitets- och miljöledningssystem blir en självklar del av vardagen och våra processer. Du kommer att arbeta nära vår interna organisation – speciellt produktion, sälj och marknad samt inköp – för att stödja och säkerställa att vi följer vår hållbarhetsstrategi.

Dina ansvarsområden:
- Leda och utveckla kvalitets- och miljöarbetet
- Underhålla och utveckla kvalitets- och miljöledningssystem (ISO 9001/ ISO 14001)
- Sammanhållande för interna och externa revisioner av ledningssystem
- Stödja hela organisationen i hållbarhetsfrågor
- Säkerställa att aktuella lagar, föreskrifter och tillståndsvillkor följs ex ADR, Miljöbalken

Du rapporterar till Produktionschef.
Tjänsten är dagtid.


Om bolaget
Emballator Metal Group utvecklar och tillverkar förpackningslösningar för främst färg- och kemiindustrin. Geografiskt sträcker sig marknaden från Storbritannien i väst till Ryssland i öst och från Norden ner till stora delar av Europa. Våra enheter finns i Ulricehamn, Nybro och Lempäälä samt säljkontor i Köpenhamn, Moss och Wloclawek. Emballator Metal Group har ca 250 anställda och omsätter ca 780 miljoner kronor. Företaget ingår i den familjeägda Herenco-koncernen.

På vår enhet i Ulricehamn är vi ca 180 medarbetare och där har vi korta beslutsvägar och nära till samverkan. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler, i nära anslutning till naturen.

Läs mer om oss på emballatormetalgroup.se.


Din profil
Som person är du driven, kommunikativ och målinriktad. Du har en god förmåga att skapa förståelse och engagemang för dina frågor i organisationen och du trivs med att arbeta både långsiktigt och strategiskt, samt mer operativt i den dagliga verksamheten.

Krav:
- Utbildning inom kvalitet och/eller miljö
- Goda kunskaper inom ISO 9001 samt 14001
- Goda kunskaper inom miljölagstiftning
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet från industrin
- Erfarenhet av projektledning
- Kunskap inom 8D
- Kunskap inom farligt gods
- Kunskap inom SAP

Ta chansen att få en utvecklande och varierande roll i ett bolag som vill utvecklas inom kvalitets-miljö och hållbarhetsfrågor – varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___

Sökord: Kvalitets- och miljösamordnare, Kvalitet- och miljösamordnare, Miljö- och kvalitetssamordnare, Kvalitetssamordnare, Kvalitetsamordnare, Miljösamordnare, KMA, Kvalitets- och miljöansvarig, Miljö- och kvalitetsansvarig, Kvalitetsansvarig, Miljöansvarig


Snabbfakta

Jobb
Kvalitets- och miljösamordnare

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2020-10-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.