Kvalitets- och Miljösamordnare


Har du erfarenhet och intresse av kvalitet och miljö och vill utvecklas vidare i en bred roll? Då kan rollen som Kvalitets- och Miljösamordnare hos vår kund några mil utanför Borås vara något för dig!

Om tjänsten
Som Kvalitets- och Miljösamordnare hos vår kund kommer du driva, utveckla och koordinera arbetet inom kvalitet och miljö. Företaget verkar inom tillverkningsindustrin och ditt huvudsakliga ansvar är att kontinuerligt förbättra kvaliteten på företagets produkter genom att utveckla processer, ansvara för reklamationshantering samt utveckla miljöarbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Säkerställa att kvalitetskrav och styrplan efterlevs
• Dokumentation och rapportering
• Identifiera problem och lösningar
• Sätta upp mål och handlingsplaner och driva projekt
• Stötta processägare i deras processer
• Delta i framtagandet av företagets strategi inom miljöområdet
• Vara drivande i förbättringsprojekt

I rollen som Kvalitets- och Miljösamordnare får du en operativ roll med breda kontaktytor där du har nära samarbete med kollegorna internt både lokalt och inom koncernen. Det finns Miljöansvarig och Kvalitetsansvarig inom koncernen.

Tjänsten är på heltid, med önskvärd start kring januari. Du börjar som konsult via Speed Professionals med stor chans till övertag av kund så småningom.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Läs mer om oss på speedgroup.se.

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen som Kvalitets- och Miljösamordnare har du kunskaper och förståelse för kvalitet, processer och miljö. Du är trygg i din erfarenhet och kompetens inom problemlösning och förbättringsarbete. Du vågar fatta välgrundade beslut, utifrån noggrann analys och riskbedömning.
Du är noggrann och proaktiv i ditt arbetssätt och du har förmågan att arbeta efter uppsatta mål.

Krav:
• Minst 4 års arbetslivserfarenhet inom kvalitet/miljö
• Relevant utbildningsbakgrund
• Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

Meriterande:
• Eftergymnasial utbildning inom kvalitet/miljö
• Erfarenhet av ISO 9000/14000, PPAP, 8D, 5Y och internrevisioner
• Erfarenhet inom miljöområdet såsom LCA och Scope 3 CO2

Som person är du självgående samtidigt som du uppskattar att få samarbeta med både kollegor och kunder. Du har ett stort driv och får saker att hända. Vi tror också att du har en stor nyfikenhet och vill utvecklas vidare inom kvalitet och miljö. Det är en fördel om du har ett tekniskt intresse.

Välkommen med din ansökan till en tjänst med stor variation i en omväxlande och spännande miljö!


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Annika Risberg på annika.risberg@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Sökord: Verksamhetsutvecklare, Kvalitetsingenjör, Kvalitetstekniker, Kvalitetssamordnare, Kvalitetskoordinator, Quality Engineer, Quality Technician, Mijöansvarig, Miljöspecialist, Miljökoordinator, Miljösamordnare


Snabbfakta

Jobb
Kvalitets- och Miljösamordnare

Ort
Bollebygd

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2022-01-25

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.