Kvalitetsingenjör inom produktion till Autoliv


Vill du rädda liv? Vill du jobba som Kvalitetsingenjör i en internationell miljö med att utveckla produkter för framtidens bilar? Tilltalas du av att utveckla nya produkter baserat på de senaste framstegen inom forskning? Då ska du absolut läsa vidare!

Om uppdraget
Som Kvalitetsingenjör på Autoliv får du en operativ roll där du utvecklar det dagliga och långsiktiga kvalitetsarbetet i produktionen. Rollen erbjuder stor variation i en omväxlande och stimulerande miljö.

Arbetsuppgifter som Kvalitetsingenjör:
- Säkerställa att kvalitetskrav och styrplan efterlevs
- Riskanalys och -gradering utifrån PFMEA
- Identifiera problem och lösningar utifrån 8D
- Dokumentation och rapportering
- Delta i förbättringsprojekt och revisioner

Som Kvalitetsingenjör får du en central roll med breda kontaktytor där du arbetar nära kollegorna i produktionen. Du har ett nära samarbete med kollegorna inom produktionsteknik och produktionsledning. Du rapporterar direkt till Produktionschef och funktionellt till Kvalitetschef.

Start: omgående eller enligt överenskommelse.
Varaktighet: tom. 2023
Arbetstid: Arbetet sker på dagtid, flextid tillämpas.


Om bolaget
Autoliv ligger i absolut framkant inom utveckling och produktion av säkerhetssystem för bilar. Varje år räddar våra produkter 30 000 liv, och förhindrar tio gånger fler olycksfall. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med spännande teknik i utmanande miljöer tillsammans med individer som hjälper varandra att utvecklas. I Sverige finns koncernens forskningsbolag och här utvecklas även krockkuddar, bältessystem, gasgeneratorer och specialprodukter. Vi har dessutom unika testmöjligheter med flera krockbanor och en modern produktionsanläggning där vi tillverkar gasgeneratorer.

På Autolivs enhet i Vårgårda arbetar totalt 400 personer, varav 130 i fabriken. Enheten ingår i divisionen Airbags Europe. Läs mer om Autoliv på autoliv.com.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Om dig
Vi söker dig som är en erfaren Kvalitetsingenjör och är trygg i din erfarenhet och kompetens inom problemlösning och förbättringsarbete. Du vågar fatta välgrundade beslut, utifrån noggrann analys och riskbedömning. För att trivas i rollen uppskattar du att det finns väl utvecklade arbetssätt, metoder och standarder att förhålla sig till i kvalitetsarbetet.

Krav:
- Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som Kvalitetsingenjör
- Arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin
- Kunskap inom 8D
- Erfarenhet av FMEA och styrplaner
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande:
- Högskoleutbildning, gärna inom maskin eller logistik
- Erfarenhet från statistisk analys, Minitab

Som person är du analytisk och du arbetar på ett systematiskt sätt med ett tydligt kvalitetsfokus. Du är trygg i dina beslut och har en god förmåga att kommunicera med kollegor och andra intressenter på olika nivåer. Du trivs med att jobba i nära samarbete med produktionsteamet och har förmågan att leda tvärfunktionella grupper i samband med projekt och förbättringsarbete. Vi ser att du är driven och ansvarstagande.

Ta chansen att vara med och rädda fler liv tillsammans med kollegorna på Autoliv – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___
Sökord: Kvalitetsingenjör, kvalitetstekniker, kvalitetssamordnare, kvalitetskoordinator, Quality engineer, Quality technician, Produktionstekniker, Maskiningenjör, Logistikingenjör


Snabbfakta

Jobb
Kvalitetsingenjör

Ort
Vårgårda

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-05-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.