Kvalitetsingenjör till Parker Hannifin


Vill du utvecklas som Kvalitetsingenjör i världens ledande bolag inom rörelse- och styrteknik? Vill du samtidigt bli en del av en familjär arbetsplats med stark teamkänsla, engagerade ledare och en positiv företagskultur? Välkommen till oss på Parker Hannifin i Trollhättan!

Om tjänsten
Som Kvalitetsingenjör hos oss på Parker i Trollhättan får du en värdefull roll i att stötta säljbolaget och våra värdeflöden i reklamations- och garantiärenden. Du kommer arbeta med problemlösning genom att vara involverad i våra reklamationsprocesser från kund och leverantörer, men också i våra interna produkt- och processavvikelser.

Vidare innebär rollen som Kvalitetsingenjör att du har ett stort EHS-ansvar. Hos oss på Parker Hannifin står EHS för Environment Health & Safety. Du håller dig uppdaterad i, och se till att lokala EHS-policys efterlevs. Du är delaktig i utvecklandet av vårt kvalitets- och miljöarbete utifrån bland annat ett ergonomiskt och säkerhetsperspektiv. Du kommer tillhöra ett team om sex personer, men arbetar också tillsammans med Värdeflöden, R&D, Marknad, Supply Chain och andra Parker-enheter, även utanför division.

Rollen som Kvalitetsingenjör erbjuder stor variation och goda utvecklingsmöjligheter – hos oss på Parker är kompetensutveckling och personlig utveckling en viktig del i vårt erbjudande till dig. Vi är också måna om att skapa goda förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid, vilket bl.a. visar sig i generösa flextider och stundtals flexibilitet kring arbetsplats.


Om bolaget
Parker Hannifin är en global Fortune 250-ledare inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden. I Trollhättan utvecklar och tillverkar vi hydraulpumpar och -motorer, kända för sin hållbarhet, tillförlitlighet och effektivitet. Dessa används på exempelvis lastbilar, skogsmaskiner, jordbruksmaskiner och fartyg världen över. Enheten i Trollhättan är utsedd till Lean & Quality Model Plant och vinnare av Svenska Lean Priset 2018, vilket är erkännanden för vår välskötta och framgångsrika verksamhet.

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning. Vi arbetar aktivt med att stärka kvinnors framgång inom Parker, bland annat genom initiativet ”Peer W – Connecting & Engaging Women”. Målsättningen är att långsiktigt attrahera, utveckla och behålla kvinnor inom organisationen.

Läs mer om Parker Hannifin på parker.com och se klippet "Leading with purpose".


Om dig
Vi tror att du som person har en god teknisk kunskap och förståelse samt har dokumenterad erfarenhet av problemlösnings verktyg som A3, PDCA och FMEA. Du har ett stort intresse för EHS-frågor (Environment Health & Safety), är fokuserad och har en vilja att utvecklas för att trivas i rollen som Kvalitetsingenjör. Du gillar att använda dina analytiska kunskaper för att lösa tekniska utmaningar och skapa ökat värde för våra kunder. Du har en förmåga att leda och bidra till kontinuerliga förbättringar i våra pågående processer och projekt.

Eftersom rollen innefattar både interna och externa kontaktytor är du en serviceinriktad relationsbyggare och talar både engelska och svenska obehindrat. Du gillar att arbeta resultatinriktat och strukturerat och är van vid att arbeta i Microsoft Office och Teams.

Vi ser helst att du har ingenjörsexamen med teknikinriktning eller likvärdig utbildning. Du har god kunskap om ISO 14001 samt 45001 och det är meriterande om du även har en bra kännedom om ISO 9001 och IATF. Vidare är det en stor fördel om du tidigare har erfarenhet från liknande arbete där du skaffat dig god kunskap om tekniska produkter och tillverkningsprocesser.

Välkommen med din ansökan till ett spännande bolag där du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter!Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_____

Sökord: kvalitetsingenjör, EHS, ingenjör, kvalitetsansvarig, tekniker, kvalitetSnabbfakta

Jobb
Kvalitetsingenjör

Ort
Trollhättan

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-11-03

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.