Kvalitetsutvecklare / Produktionsutvecklare till Mann+Hummel


Vill du arbeta som Kvalitetsutvecklare / Produktionsutvecklare i ett globalt bolag med familjär känsla? Välkommen till oss på Mann+Hummel – vi är världsledande inom filtrering och utvecklar morgondagens innovativa filter för en renare framtid. Vi erbjuder en bred och varierande roll, där du ges goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten
Som Kvalitetsutvecklare / Produktionsutvecklare hos oss på Mann+Hummel får du en central roll där du ansvarar för kvalitet och driver arbetet mot att ha marknadens nöjdaste kunder. Du arbetar även aktivt med produktionsutveckling och supportteknik med inriktning mot metod och maskin.

Ansvarsområden/arbetsuppgifter Kvalitetsutvecklare / Produktionsutvecklare:
- Kvalitetsansvar för produkter och processer
- Förbättringsarbete och support inom kvalitetsfrågor
- Ansvar för revisioner av kvalitets- och miljöledningssystem (ISO 9001 och 14001)
- Genomförande av produkt-, förbättrings- och investeringsprojekt
- Kontinuerligt arbete med Lean och ständiga förbättringar
- Delaktighet i arbetet med systematisk arbetsmiljöarbete, ex. riskbedömningar och skyddsronder

Som Kvalitetsutvecklare / Produktionsutvecklare arbetar du självständigt, men rollen innebär många kontaktytor och interna samarbeten. Fördelningen mellan kvalitetsutveckling och produktionsutveckling kommer att vara ungefär 50-50%.

Du rapporterar operativt till Platschef i Svenljunga och funktionellt till Kvalitetschef i Tyskland.


Om bolaget
Mann+Hummel är världsledare inom filtrering. Bolaget är uppdelat i tre affärsområden; Automotive, Original Equipment Manufacturing (OEM) och Life Sciences & Environment (LSE). Totalt har Mann+Hummel ca 20 000 anställda på mer än 70 orter runt om i världen. Vår site i Svenljunga tillhör LSE och sysselsätter cirka 110 anställda. Mann+Hummels vision är att bidra med luftfiltreringslösningar som leder oss mot en bättre värld med renare luft.

Som anställd på Mann+Hummel blir du en del av ett globalt bolag med ambitionen att växa sig än större, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss!

Läs mer om oss på mann-hummel.com..


Om dig
Har du erfarenhet av kvalitetsutveckling och ett intresse för produktionsteknik? Eller, har du en bakgrund inom produktionsutveckling, och brinner för kvalitetsfrågor? Då kan det vara dig vi söker!

Din profil:
- Kunskap inom kvalitetssystem och -processer (ISO 9001 och 14001)
- Kunskap inom produktionsteknik
- Teknisk utbildning eller motsvarande kunskap
- Kunskap inom Lean
- Strukturerat, metodiskt arbetssätt
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du driven, analytisk och självgående. Du trivs med att arbeta självständigt och driver strukturerat och målmedvetet ditt arbete framåt efter tydliga prioriteringar. Du samarbetar gärna med andra och lyssnar, rådfrågar och kommunicerar proaktivt.
För att trivas i rollen som Kvalitetsutvecklare / Produktionsutvecklare tror vi att du uppskattar att arbeta i en bred och varierande roll. På vår site i Svenljunga är vi en mindre organisation där vi alla hjälps åt och tillsammans bidrar till vår framgång, därför uppskattar vi om du är lyhörd, flexibel och hjälpsam.

Bli en del av vårt härliga gäng på Mann+Hummel – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___

Sökord: Kvalitetsutvecklare, Kvalitetsingenjör, Produktionsutvecklare, Produktionstekniker, Processtekniker, Supporttekniker


Snabbfakta

Jobb
Kvalitets- & produktionsutvecklare

Ort
Svenljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-01-20

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.