Lagerarbetare till moderna lager i Borås


Vill du jobba på moderna lager i Borås med omnejd? Speed Group har jobben! Vi söker Lagerarbetare som vill fylla sitt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter på välkända Borås-företag!

Om uppdraget
Som Lagerarbetare hos oss på Speed Group arbetar du med plock och pack på lager och terminaler i Borås med omnejd.

Arbetsuppgifter, exempel:
- Plockning av gods/varor
- Packning av gods/varor
- Returhantering
- Ommärkning

Som Lagerarbetare kan du både få arbeta i vår interna terminal på Viared, Borås, men kan även bokas ut till våra externa kunder.

Arbetstiderna varierar mellan de olika lagren och terminalerna – både dagtid, kvällstid, nattid och skiftgång förekommer. Ange därför gärna i din ansökan vilka arbetstider du föredrar.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet Vi är Speed Group och läs mer om oss på speedgroup.se.

Om dig
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Lagervana är meriterande, speciellt erfarenhet av plock och pack. Även truckkort är mycket meriterande.

Krav:
- Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel
- Körkort och tillgång till bil
- Kunskap i svenskaspråket
- Datorvana

Meriterande:
- Lagervana, gärna plock och pack
- Truckkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

_________

Sökord: Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare


Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-11-10

Tipsa en vän

Inget CV? Ansökan utan!

Lägg till dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.