Lagerarbetare till Svenljunga!


Vi söker nu dig med hög arbetsmoral och som vill utvecklas hos vår kund i Svenljunga. Genom oss på Speed kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om uppdraget
Vi är nu på jakt efter duktiga lagermedarbetare som har erfarenhet av arbete på en dekalavdelning alternativt med plock och pack-uppgifter. Vi vill rusta oss för vår kunds kommande behov. Arbetet innebär att du arbetar hos extern kund på deras dekalavdelning eller på lagret med varierade arbetsuppgifter. Du ska kunna jobba 2-skift.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på en dekalavdelning
Lagererfarenhet
Goda kunskaper inom svenska i tal & skrift
Du ska kunna jobba 2-skift
B-körkort och tillgång till bil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Som person är du mycket noggrann, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten kontakta Stephanie Salame på stephanie.salame@speedgroup.se.
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!

När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

_________

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Skjutstativförare, Skjutare, Skjutstativtruck, Skjutstativtruckförare, B3, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb, plocktruck, motviktstruck, A+BSnabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Svenljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-03-17

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.