Lagermedarbetare för kommande behov


Vi på Speed är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som har
erfarenhet av att jobba på lager inför kommande uppdrag. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.


Om uppdraget
Vi är nu på jakt efter duktiga lagermedarbetare som har erfarenhet av att arbeta med plock och pack-uppgifter. Vi vill rusta oss för våra kunders kommande behov.
Arbetet innebär att du arbetar antingen inom vår interna logistik eller ute hos extern kund. Det kan vara varierande uppgifter, allt från plock och pack till truckkörning. Det är oftast skiftarbete.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.Din profil
Det är meriterande om du har truckkort men är inget krav.
Lagererfarenhet
Goda kunskaper inom svenska i tal & skrift
Datorvana
B-körkort och tillgång till bil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Som person är du mycket noggrann, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten kontakta Cherie Enhörning på: Cherie.enhorning@speedgroup.se. Sista ansökningsdag är: 2018-03-30.
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2019-03-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.