Vill du jobba på ett toppmodernt lager? Välkommen till oss på Speed! Vi söker Lagerarbetare till vår anläggning i Göteborg, där du arbetar med containerlossning tillsammans med sköna kollegor!

Om uppdraget
I tjänsten som lagermedarbetare till containerlossning arbetar man med att lossa containers för hand och med truck.
Arbetet är ett fysiskt tungt jobb som kräver god fysik, styrka och uthållighet.
Det är viktigt att du är självgående och tycker om att jobba hårt med kroppen. Du är noggrann samtidigt som du naturligt har ett högt tempo i dig.
Arbetstiderna är förlagda dagtid mellan 07.00 och 16.00.
Vi söker personal både på heltid och deltid. Söker du deltid är det viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som tex annat arbete eller studier.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och flexibel och ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete samt vana av tyngre arbete.

Krav:
- Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel
- Kunskap i svenska och engelska
- Datorvana

Meriterande:
- Truckkort
- Lagervana
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb, containeerlossning, container. lossning, tömning.

Snabbfakta

Jobb
Lagerpersonal

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-11

Tipsa en vän

Inget CV? Ansökan utan!

Har du svenskt B-körkort?

Har du tillgång till bil?

Har du truckkort?

Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete?

Kan du arbeta skift?

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.