Laserprovare till Saab


- Redo för nästa steg i din karriär? – Följ med Speed till Saab! Vill du arbeta på ett företag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter?

Om uppdraget
Vår kund Saab i Göteborg söker dig som är driven, noggran, ambitiös och som gillar både självständigt arbete och att arbeta i team!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
• ansvara för att göra elektrisk provning av färdiga lasrar i produktion
• utföra elektrisk funktionskontroll utöver standardförfarande
• utföra provning av prototyper i samarbete med tekniker och konstruktion
• utföra för enheten förekommande uppgifter såsom ESD, kalibrering, samt delta i fadderverksamhet och upplärning av nya kollegor
• läsa och förstå ritningar och dokument både på svenska och på engelska
• aktivt bidra vid framtagande och underhåll av tillverkningsdokumentation
• bidra med ständiga förbättringar inom områdena kvalitet, leveranser och ekonomi
• vid behov av hjälp kontakta berörda instanser för produkter och projektOm bolaget
Saab med Surveillance som affärsområde erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system
för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem
samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Produktionsenheten för laser ansvarar för ankomstkontroll, montering, provning samt leverans av avancerade laser avståndsmätare.

Laserenheten genomgår en avyttringsprocess till företaget Lumibird Photonics Sweden AB och denna tjänst kommer skrivas över till Lumibird Photonics Sweden AB vid färdigställande av avyttringen. Adressen blir då Solhusgatan 13. Läs mer om företaget på Lumibird.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som brinner för utveckling och kvalitét. Du har en positiv inställning, är noggrann, är bra på att arbeta självständigt så väl som i grupp. Du är en ansvrstagande person med en god pedagogisk förmåga och lätt att inhämta information och ny kunskap.
Problemlösning är en viktig del i arbetet och det ställer krav på analytisk och kreativ förmåga.

Krav
- Erfarenhet av laserkomponenter
- Erfarenhet av provning/testning inom mikroteknik, elektronik eller laser
- Teknisk utbildning
Meriterande
- Längre erfarenhet av provning inom laser
- Körkort och tillgång till bil

Är du personen vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna William Levinsson på william.levinsson@speedgroup.se – välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Jobb
Elektronikmontör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-10-07

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.