Maskinoperatör


Söker du ett långsiktigt uppdrag som maskinoperatör? Då har du hittat rätt!

Om uppdraget
Som maskinoperatör hos vår kund kommer du att köra och övervaka maskiner, säkerställa materialflöde och bidra med dagliga förbättringar. Vid störningar i produktionen är det din uppgift att återställa maskinerna så produktionen kan fortgå

Kunden tillämpar dagtid, men kan gå upp till 2-skift vid högsäsong.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Din profil
För att lyckas i rollen som maskinoperatör är du ansvarstagande, händig och har ett stort intresse för att förbättra och lösa problem. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från produktion.

Krav
•Tidigare erfarenhet industri eller produktion
Meriterande
• Körkort och tillgång till bil
• Truckkort A+B
• Traverskort

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded, eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du värdesätter högt.

Är du maskinoperatören vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

____________________________

Sökord: maskinoperatör, operatör, maskin, verkstad, industri, lager, pack


Snabbfakta

Jobb
Maskinoperatör

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-09-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.