Maskinoperatör inom plåtbearbetning


Vill du vara del i nästa steg hos ett innovativt entreprenörsföretag? Välkommen till Viskadalens Produktion. Här erbjuds en intressant lösningsorienterad roll inom maskinoperatör.

Om uppdraget
Viskadalens Produktion expanderar och flyttar därför till större lokaler, från Fritsla till Horred, efter sommar 2019. Därför söker vi dig som vill vara del i denna intressanta resa till de nya lokalerna.

Som Plåtbearbetare på Viskadalens Produktion så ingår du i ett flexibelt arbetslag där du, med hjälp av en robotiserad och helautomatiserad produktion, klipper, stansar, bockar, packar och orderhanterar plåtprodukter. Sortimentet fokuserar främst på beslag till byggvaruhandeln, plåtgrossister och tak-enteprenörer.

Arbetsuppgifter som Maskinoperatör:
- Programmering av robotar, kantmaskiner och stansmaskiner
- Förse robotar och de automatiserade linorna med material
- Manuell bearbetning av plåt
- Packning och orderhantering
- Viss truckkörning

Arbetstiderna är förlagda till dagtid

Om bolaget
Viskadalens Produktion AB ligger i Fritsla, 15 minuter söder om Borås. Där förfogar vi över 5000m2 produktions- och lagerytor. Vårt försäljningsområde är hela Sverige men även delar av övriga Skandinavien.

Vår produktion är robotiserad och till stor del helautomatiserad. Klippning, stansning samt bockning av plåt pågår i vår produktion dygnet runt. Detta innebär att vi levererar över 1 milj. meter plåtbeslag per år motsvarande sträckan Göteborg-Stockholm-Göteborg. I vår produktionsanläggning kan vi oftast snabbt tillverka en mindre serie med måttanpassade beslag enligt kundens önskemål. Vi producerar även lister till fasadskivor som ex. Hybrix eller fibercementskivor. I vår rullformningslinje tillverkar vi plåt till bandtäckningar, klicktak och väggkassetter. Vi lagerför också hängrännor, stuprör och infästningsdon för tak.

Genom vår effektiva packningsprocess kan vi idag leverera produkter till över 100 byggbutiker i Sverige och Norge.

Om oss
Tjänsten är en hyrrekrytering vilket betyder att du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos vår kund under en begränsad tid, innan du blir rekryterad av kunden. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Din profil
För att lyckas i tjänsten som Maskinoperatör krävs att du har erfarenhet från industri, gärna med inriktning mot stål och plåtproduktion.

För att söka den här tjänsten är det även viktigt att du har:
- Praktisk erfarenhet inom mekanik/teknik
- Truckkort
- Körkort och tillgång till bil
- Goda kunskaper inom Lean

Som person är du en målmedveten lagspelare som gillar utmaningar. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ, lyhörd och flexibel.
Ta chansen att arbeta som Maskinoperatör på ett entreprenörsföretag med sikte på innovation, utveckling och framtid – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Sökord: Plåtbearbetning, Maskinoperatör, Industri


Snabbfakta

Jobb
Lätt verkstad/Lager

Ort
Mark

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-06-16

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.