Vill du jobba för ett bolag som är globala experter inom filtrering? MANN + HUMMEL utvecklar lösningar för fordon, industriella applikationer, ren luft inomhus och hållbar användning av vatten. Med laganda och en öppen kommunikationskultur arbetar de kontinuerligt för att uppnå visionen om "ledarskap inom filtrering".
Välkommen till MANN + HUMMEL!

Om uppdraget
Som maskinoperatör på MANN + HUMMEL kommer du ansvara för drift och övervakning av din maskin, påfyllning av material samt att dokumentera ditt arbete enligt uppsatta rutiner. Arbetet är förlagt på två-skift och du arbetar i team.

Inledningsvis startar uppdraget som en inhyrning, du blir alltså anställd som ambullerande konsult hos oss på Speed. Efter en tid finns goda möjligheter till rekrytering och därmed anställning direkt hos MANN + HUMMEL.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Som maskinoperatör krävs det att du är händig, noggrann och har god förmåga att ta egna initiativ. Du har dessutom ett mekaniskt/tekniskt intresse och är driven när det gäller att lära sig nya saker. Stor vikt kommer att läggas i personlighet och engagemang.

Vi ser att du som söker har:
• Erfarenhet av arbete som maskinoperatör
• Erfarenhet av industri eller produktion
• Körkort och tillgång till bil
• Utbildning på gymnasienivå, gärna inom industri
• Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

För att trivas i verksamheten är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded! Du behöver känna dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner samt har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något som värdesätts högt!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktion, produktionspersonal, verkstad, industri, montör, maskinoperatör

Snabbfakta

Jobb
Maskinoperatör

Ort
Svenljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-03-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.