Maskinoperatör till Oxeon


På Speed får du möjligheten att arbeta inom industri och produktion. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.


Om uppdraget
Vi söker en engagerad medarbetare som vill arbeta som maskinoperatör. Under upplärningstiden är arbetet förlagt på 2-skift. Efter ca. 2 månader går man över på nattskift. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Byten av material i maskinerna
- Minska stopptider
- Kvalitetssäkra materialet


Om bolaget
Oxeon är ett företag som utvecklar, producerar och säljer kolfiberarmeringar till den avancerade kompositindustrin. Teknologin bygger på att man väver kolfiber på ett nytt sätt med en helt unik vävmetod. Bolaget är världsledande på ultralätta kolfibervävar som säljs under varumärket TeXtreme® och bland kunderna finns ledande tillverkare av tävlingscyklar, hockeyklubbor, kajaker, flygplan, surfingbrädor och Formel 1-bilar. Företaget har vuxit kraftigt de senaste åren och fick 2010 mottaga Dagens Industris utmärkelse Supergasell, det vill säga det snabbast växande företaget i Sverige. Idag är omsättningen 60 Mkr och man ser en mycket kraftig tillväxt framöver. Förutom inom sportprodukter ser man en stark tillväxt inom bl a flygindustrin. Våren 2012 flyttades huvudkontoret till nybyggda lokaler i Viared, utanför Borås.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare industrierfarenhet. För att trivas i denna roll krävs det att du gillar fysiskt arbete där du är bekväm med att ta egna initiativ och har förmågan att se vad som behövs göras löpande. Det är meriterande om du har körkort och bil.

Som person är du stabil och lugn samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Noggrannhet och tålamod är två viktiga egenskaper som krävs för att du ska trivas med arbetet.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Sökord: Maskinoperatör, operatör, industri

Snabbfakta

Jobb
Maskinoperatör

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-04-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.