Maskinoperatörer


Är du teknikintresserad och har erfarenhet från industrin? Då har vi på Speed jobbet för dig!

Om uppdraget
Som maskinoperatör arbetar du på ett internationellt företag som tillverkar produkter för renare luft, smidigare, tystare och säkrare transporter.

Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag, dagtid eller kvällstid

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet Vi är Speed Group och läs mer om oss på speedgroup.se.

Om dig
För att passa in i rollen som maskinoperatör har du:
- Tidigare arbetserfarenhet som montör eller operatör
- Ett teknikintresse
- Erfarenhet från fordonsindustrin och arbete med industrirobotar

Du är en person som trivs med att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann och har ett öga för detaljer. Vidare är du:
- Flexibel
- Ansvarstagande
- Har hög arbetsmoral
- Har god kommunikationsförmåga eftersom att du kommer att jobba i nära samarbete med andra kollegor. Du är även en lagspelare som ser till laget före jaget.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Jobb
Maskinoperatör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-04-27

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.