Materialavropare till vår kund i Herrljunga


Är du nyfiken, noggrann och redo för att utvecklas inom material och inköp? Då kan rollen som Materialavropare hos vår kund i Herrljunga vara något för dig. Välkommen med din ansökan till ett företag med härliga och vänliga kollegor!

Om uppdraget
Som Materialavropare hos vår kund i Herrljunga kommer du säkerställa materialförsörjning i rätt tid och omfattning från leverantör till kundens lager. Utifrån prognoser gör du avrop på de material som kommer behövas i produktion.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Orderläggning
• Bristkontroll
• Leveransbevakning
• Materialförsörjning

I rollen som Materialavropare kommer du ha kontakt med externa leverantörer såväl som interna kontakter. Tjänsten kommer även innebära diverse administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid, med start snarast. Varaktighet är 3-6 månader med chans till övertag av kund så småningom.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Läs mer om oss på speedgroup.se.Om dig
Du har relevant utbildning/arbetslivserfarenhet och för att trivas i rollen som Materialavropare är du en engagerad och flexibel person. Du är noggrann och proaktiv i ditt arbetssätt och du har förmågan att arbeta efter uppsatta mål. Du kan arbeta självständigt och vågar ta egna beslut och initiativ. Det är en fördel om du har ett tekniskt intresse. Du har ett stort driv och är kommunikativ som person. Vi tror också att du har en stor nyfikenhet och vill utvecklas vidare inom material och inköp.

Vidare bör du tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska eftersom du kommer ha både nationella och internationella kontaktytor. Det är en stor fördel om du är van vid att arbeta i datasystem samt om du har goda kunskaper i Office-paketet. Vi ser gärna att du framförallt är bekant med Excel sedan tidigare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

Ta chansen att utöka ditt cv med värdefull erfarenhet – vi ser fram emot din ansökan!
_______

Sökord: materialavropare, materialhanterare, inköpare, inköpsassistent, materialbevakare, administratör, administration, supplychain


Snabbfakta

Jobb
Materialavropare

Ort
Herrljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2022-02-10

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.