Är du intresserad av textil och brodyr? Vi söker nu dig med positiv inställning och högt kvalitétsfokus som vill utvecklas som sömmerska / brodör hos vår kund i Svenljunga.
Välkommen med din ansökan till ett bolag med familjär stämning och härliga kollegor!


Om uppdraget
Om tjänsten
Nu söker vår kund i Svenljunga ytterligare medarbetare till deras brodyravdelning. Du kommer arbeta i ett härligt och sammansvetsat team där man i första hand värdesätter kvalitét.
En stor del av arbetsuppgifterna handlar om att hantera brodyrmaskiner inom industri.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Ansvara för på- och avstängning av brodyrmaskinen
• Ta upp brodyrkort i maskinen
• Vända loggor i maskinen
• Ställa in färger och ordning

Arbetet är förlagt på 3-skift där man arbetar två veckor dagtid och en vecka kvällstid. Du bör därför vara flexibel med arbetstider.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Utöver önskad erfarenhet inom brodyr behöver du också ha:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Lätt för att arbeta i team men också individuellt
- B-körkort och tillgång till bil

Som person är du positiv, noggrann, flexibel och värdesätter kvalitét i det du gör. Du har god samarbetsförmåga och är mån om dina kollegor. Du arbetar i bra tempo, men är noggrann och ställer gärna frågor när du inte förstår istället för att chansa med risk för att det blir fel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

___________

Sökord: sömmerska, sömnad, textil, VAS, brodyr, brodör, brodösSnabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Svenljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2022-02-23

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.