Är du intresserad av att arbeta som montör på ett spännande bolag som tillverkar moderna transportsystem? Till vår kund OCS söker vi nu en montör med erfarenhet från ritningsläsning. Inledningsvis handlar det om lite enklare monteringsarbeten men för rätt person finns bra möjligheter att utvecklas för att senare utföra mer avancerade jobb. Du kommer att få en anställning hos Speed Competence inledningsvis men målet är att OCS ska anställa i eget regi när möjligheten finns.

Om uppdraget
Som montör på OCS kommer du främst att montera utifrån ritning. Det handlar i första hand om kortare serier men dina arbetsuppgifter kan förändras och bli mer avancerade med tiden. Därmed är det viktigt att du visar framfötterna och hugger i där det behövs.

Om bolaget
Med huvudkontor i Borås, en av Sveriges och Europas ledande städer på textil och mode, har OCS en historia från 1960-talet som specialist på interna transportsystem för konfektionsbranschen. Sedan 1993, då dagens OCS startade har marknaden emellertid breddats avsevärt med fokus på fordons-, flyg och ytbehandlingsindustrin. I dag verkar vi på en global marknad med kunder över hela världen och närvaro i flera världsdelar.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Din profil
Du som söker ska ha erfarenhet från industriarbete och vara en allmänt händig person. Det är även viktigt att du är noggrann och har ett öga för detaljer. Vi ser att du även har truckkort, körkort och gärna tillgång till bil.

Som person är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt klimat.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, montering, verkstadsindustri, industri, ritning, ritningsläsning

Snabbfakta

Jobb
OCS - Enkel montering

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-05-05

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.