Vill du ha en roll som montör på ett familjärt företag som är ledande inom monteringsteknik? Välkommen till AVT Industriteknik AB i Alingsås!

Om uppdraget
I tjänsten som montör på AVT kommer du arbeta med att montera specialmaskiner. Du kommer att vara med och installera hos kund och vara delaktig i projektmöten. Tillsammans med projektgruppen kommer du ta fram kompletterande detaljer för att färdigställa olika maskiner. Utöver detta kommer du även:
- justera felaktiga detaljer samt dokumentera och rapportera dessa
- ansvara för ett fast område inom montageavdelningen
- föreslå kvalitets- och funktionsförbättringar
- rapportera avvikelser som kan påverka planerad leveranstid
- följa rutiner och policys i AVT:s verksamhetssystem
- bistå andra avdelningar vid behov

Om bolaget
AVT är en funktionsleverantör inom automation och industriteknik med en passion för effektiva produktionslösningar. Vi levererar kundanpassade lösningar baserade på erfarenhet och en strävan att leverera något som du som kund vill ha i din produktion. Lite mer, lite smartare, lite effektivare.

Vi levererar industriteknik i form av exempelvis monteringslinjer, robotceller, monteringsbänkar, fixturer, hanteringsutrustningar, specialmaskiner, täthetsprovning samt konsulttjänster inom produktionsteknik. Genom en nära dialog med Er som kund, från utvecklingsfasen till slutgodkännade, hittar vi rätt väg tillsammans.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
För att passa för tjänsten som montör på AVT behöver du ha ett starkt tekniskt intresse. Vi ser att du har erfarenhet av andra typer av processbetonad industri samt en treårig gymnasial utbildning med fokus på industri och teknik. Montageerfarenhet och erfarenhet från elinstallation är mycket meriterande.

Vi ser att du som söker har ett gediget tekniskt kunnande och att du har ett intresse av problemlösning. Du behöver vara någorlunda självgående och se service som en naturlig del i ditt arbete. Utöver detta är det väldigt viktigt att du är en positiv person som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Snabbfakta

Jobb
Montör

Ort
Herrljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-11

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.