Montör till spännande produktionsenhet


Har du arbetat med mekanik och gillar att bygga projekt från början till slut? Välkommen att söka uppdraget som Montör via oss på Speed!

Om uppdraget
Kund till Speed söker nu drivna, noggranna och ambitiösa personer, som vill jobba med slutmontering och reparation av elektrisk och mekanisk utrustning.

Din profil
Vi tror att du är en mångsidig, samarbetsvillig och noggrann person som brinner för utveckling och kvalité. Du behöver tycka om att arbeta med mekanik och bygga projekt från början till slut. Du tycker om utmaningar och är intresserad av avanerad montering, provning och förbindning. Har du en tidigare erfarenhet av mekanisk verkstad, hydraulik, pneumatik och svets är det en merit, men inget krav.

Krav
- Erfarenhet av kablagedragning
- Erfarenhet ritningsläsning
- Teknisk utbildning
Meriterande
- Erfarenhet av mekanisk verkstad
- Erfarenhet av produktion inom tyngre fordonsindustri
- Körkort och tillgång till bil

Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Är du montören vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna William Levinsson på william.levinsson@speedgroup.se – välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Jobb
Resemontör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2022-01-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.