Parker Graduate Program 2021: Operations


Som trainee inom Operations på Parker Sverige erbjuds du möjligheten att bygga upp och utveckla din kompetens inom områden som produktion, Supply Chain, kvalitet, produktlansering, miljö/arbetsmiljö/säkerhet, Lean och försäljning. Samtidigt knyter du kontakter och skapar ett värdefullt nätverk för din framtida karriär inom koncernen. Du kan se fram emot en tid av intensivt arbete, professionell och personlig utveckling och inte minst en grundlig förståelse för världens ledande företag inom rörelse- och styrteknik.

Målsättningen med programmet är att du på sikt ska kunna ta en ledande befattning inom Operations, på någon av Parkers enheter. Med en omsättning på över 100 miljarder SEK, enheter i 50 länder runt om i världen och 60.000 anställda är Parker ett globalt företag med oändliga möjligheter!


Om tjänsten
Titel: Trainee inom Operations | Avdelning: Parker Sverige | Placering: Västsverige; Borås, Mölnlycke, Trollhättan, Skövde el. Falköping samt 6 mån utomlands | Start: Q3 2021 | Varaktighet: 24 månader | Anställningsform: Tillsvidareanställning

Under trainee-programmet kommer du att utvecklas och utmanas inom olika fokusområden på några av Parkers enheter i Västsverige. Programmets totala tid på cirka 24 månader är fördelad på tre-fyra perioder med projektarbete inom områden som produktion, kvalitet och Lean. På Parker får du alltid förmånen att arbeta med skarpa uppdrag, där du som trainee leder projekt utifrån verkliga problemställningar och förbättringsmöjligheter inom vår verksamhet.

För att ge dig en god förståelse för Parkers globala verksamhet och för att stärka våra internationella samarbeten ingår utlandspraktik i vårt Graduate-program.

Efter din tid som trainee på Parker har du en gedigen kunskap om vår organisation, verksamhetsområden, produkter och företagskultur – och står redo att fortsätta din karriär på Parker.

Läs mer om traineeprogrammet i broschyren "The Parker Graduate Program".


Om bolaget
Parker Hannifin är världsledande inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden. Vår uppgift är att lösa våra kunders utmaningar och samtidigt ha en positiv inverkan i vår omvärld.

Vi är ett globalt Fortune 250-bolag, med en total omsättning på 100 miljarder SEK och omkring 60.000 anställda runt om i världen. Parkers svenska verksamhet omsätter cirka 2 miljarder SEK och sysselsätter 900 medarbetare.

Se klippet "A Winning Culture" och läs mer om oss på parker.com.


Din profil
Möjligheterna som Parkers traineeprogram ger är stora. Därför är vi också väldigt noggranna med att handplocka de allra bästa aspiranterna till programmet – de med störst talang, driv, engagemang och potential. Vi söker dig som vill och kan lite mer; som har en tydlig affärs- och resultatinriktning. Samtidigt krävs ett gott tålamod och en långsiktighet, då vi tror att de bästa ledarna växer fram genom den kunskap och erfarenhet som läggs på med tiden.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, engagerad och initiativrik samt besitter goda ledaregenskaper. Du har ett strukturerat arbetssätt.

Kunskapskrav:
- Genomförd masterutbildning med inriktning mot industriell ekonomi, supply chain, produktion,
automation & mekatronik, maskinteknik eller annat relevant område
- Kompetens inom flertalet av följande områden: ledarskap, supply chain, Lean, industriell ekonomi,
produktionsteknik, produktionsledning och kvalitetsteknik. Även kompetens inom automation,
mekanik, hydraulik och mekatronik är intressant.
- Goda ledaregenskaper
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt

Meriterande:
- Relevant arbetslivserfarenhet (upp till 2 år)
- Praktik inom relevant arbetsområde
- Utlandsvistelse
- Ideellt engagemang

Vi söker dig som siktar högt – som vill ha en ledande position inom operations-området på Parker efter traineeprogrammets slut. Sätt fart på din karriär – bli trainee på Parker!


Ansökan
Vi samarbetar med Speed Group. För att ansöka besök www.speedgroup.se. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på 0705-98 73 80 eller via carl.otter@speedgroup.se vid frågor. Sista ansökningsdag är 31/3 2021. Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

___

Sökord: Traineetjänst, Traineeprogram, Trainee, Trainee-program, Graduate, Graduateprogram, Graduate-program, Graduate program, Supply Chain, Produktion, Operation, Operations


Snabbfakta

Jobb
Trainee: Operations

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-03-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.