Parker Trainee Program 2019: Operations


Titel: Trainee inom Operations | Avdelning: Parker Sverige | Placering: Västsverige; Borås, Mölnlycke, Trollhättan, Skövde el. Falköping samt ev. 6 mån utomlands | Start: Q3 2019 | Varaktighet: 18 månader | Anställningsform: Tillsvidareanställning | Ansökan: Ansök senast 2019-03-24

Vårt erbjudande
Som trainee inom Operations på Parker Sverige erbjuds du möjligheten att bygga upp och utveckla din kompetens inom områden som R&D/teknik, produktion/supply chain/kvalitet och försäljning. Samtidigt knyter du kontakter och skapar ett värdefullt nätverk för din framtida karriär inom koncernen. Du kan se fram emot en tid av intensivt arbete, professionell och personlig utveckling och inte minst en grundlig förståelse för världens ledande företag inom rörelse- och styrteknik. Målsättningen med programmet är att du på sikt ska kunna ta en ledande befattning inom Operations, dvs. produktion, supply chain eller kvalitet, på någon av Parkers enheter. Med en omsättning på över 100 miljarder SEK, enheter i 50 länder runt om i världen och 55 000 anställda är Parker ett globalt företag med oändliga möjligheter!

Om trainee-programmet
Under traineeprogrammet kommer du att utvecklas och utmanas inom olika fokusområden på några av Parkers enheter i Västsverige. Programmets totala tid på cirka 18 månader är fördelad på tre-fyra perioder med projektarbete inom R&D/teknik, produktion/supply chain/kvalitet samt försäljning. På Parker får du alltid förmånen att arbeta med skarpa uppdrag, där du som trainee leder projekt utifrån verkliga problemställningar och förbättringsmöjligheter inom vår verksamhet.

För att ge dig en god förståelse för Parkers globala verksamhet och för att stärka våra internationella samarbeten erbjuder vi även möjlighet till utlandspraktik.

Efter din tid som trainee på Parker har du en gedigen kunskap om vår organisation, verksamhetsområden, produkter och företagskultur – och står redo att fortsätta din karriär på Parker.

Om bolaget
Parker Hannifin är världsledande inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden. Vår uppgift är att lösa våra kunders utmaningar och samtidigt ha en positiv inverkan i vår omvärld. Vi är ett globalt Fortune 250-bolag, med en total omsättning på 100 miljarder SEK och omkring 55 000 anställda runt om i världen. Parkers svenska verksamhet omsätter cirka 2 miljarder SEK och sysselsätter 900 medarbetare.

Se klippet "This is Parker" och läs mer om oss på parker.com.

Din profil
Möjligheterna som Parkers traineeprogram ger är stora. Därför är vi också väldigt noggranna med att handplocka de allra bästa aspiranterna till programmet – de med störst talang, driv, engagemang och potential. Vi söker dig som vill och kan lite mer; som har en tydlig affärs- och resultatinriktning. Samtidigt krävs ett gott tålamod och en långsiktighet, då vi tror att de bästa ledarna växer fram genom den kunskap och erfarenhet som läggs på med tiden. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, engagerad och initiativrik samt besitter goda ledaregenskaper.

För att vara aktuell för programmet krävs följande:
- Ingenjörsexamen med inriktning mot industriell ekonomi, automation och mekatronik,
maskinteknik eller annat relevant område, masterexamen är stark meriterande
- Kompetens inom flertalet av följande områden: industriell ekonomi, produktionsteknik,
automation, Lean, produktionsledning och kvalitetsteknik
- Goda ledaregenskaper
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt

Vi söker dig som siktar högt – som vill ha en ledande position inom produktion, supply chain eller kvalitet på Parker efter traineeprogrammets slut. Sätt fart på din karriär – bli trainee på Parker!

Ansökan
Vi samarbetar med Speed Group. För att ansöka besök www.speedgroup.se. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på 0705-98 73 80 eller via carl.otter@speedgroup.se vid frågor.

Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag är den 24/3 2019 – vi ser fram emot din ansökan!

Snabbfakta

Jobb
Trainee inom Operations

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-03-24

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.