Platschef / Projektledare inom anläggning till Dmixab


Vill du arbeta som Platschef / Projektledare i ett framgångsrikt, entreprenörsdrivet bolag? Hos oss på Dmixab får du en central och utvecklande roll med högt tempo och stor variation. Du blir del av ett sammansvetsat team som tillsammans arbetar för att göra instabila marker byggbara – alltid med kvalitet och miljö i fokus.

Om tjänsten
Som Platschef / Projektledare hos oss på Dmixab får du en central och viktig roll i våra projekt, där du arbetar nära både våra beställare och medarbetare. Du planerar, leder och följer upp projekt från start till mål, och ansvarar för arbetet på arbetsplatsen vad gäller säkerhet, produktion, ledarskap och inte minst kommunikation såväl med vår beställare som medarbetare. Med kundnöjdhet, kvalitet och miljö i fokus löser du utmaningar och säkerställer att projektet flyter på enligt plan.

Dina arbetsuppgifter:
- Planera och förbereda projekt
- Löpande kontakt med beställare
- Arbetsledning av maskinförare
- Löpande uppföljning, kontroll och redovisning av projekt
- Slutredovisning av projekt
- Administration och dokumentation
- Säkerställa att lagar, regler samt interna rutiner efterlevs på arbetsplatsen

Din närvaro på byggarbetsplatsen är en viktig del av ditt uppdrag som Platschef / Projektledare. Du förväntas att vara ute på byggarbetsplatsen 2-3 dagar per vecka, och på kontoret i Borås resterande dagar. Du kommer att leda projekt både i Sverige och Norge.

Som Platschef / Projektledare arbetar i nära samarbete med kollegorna på kontoret i Borås. Tillsammans med Projektkoordinator planerar du dina projekt framåt vad gäller material, produktion och resurser. Personal- och budgetansvar ligger på Arbetschef/VD, medan du tillsammans med vår KMA-ansvarig säkerställer att vi håller hög standard när det kommer till kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Du rapporterar till Arbetschef/VD.


Om bolaget
Svenska dmixab AB är ett svenskt markförstärkningsföretag med många års erfarenhet av kalkcementpelarmetoden – vi är experter på djupstabilisering med KC-pelare. Med vårt breda kunnande gör vi instabila, lösa och sättningsbenägna marker byggbara för exempelvis byggnader, vägar och järnvägar.
På Dmixab arbetar vi ständigt med utveckling av våra maskiner och tekniker för att möta – och överträffa – kundernas ökade krav på såväl kvalitet som säkerhet och miljöfrågor. Vi har moderna och tekniskt avancerade maskiner utrustade med ett integrerat GPS-system för styrning, registrering och dokumentering av pelarinstallationen, vilket ger högsta precision och kvalitet.

Vi är idag omkring 55 anställda på Dmixab; 40 maskinförare och 3 platschefer, samt arbetschef, verkstadspersonal, projektkoordinator och KMA-ansvarig.
Vårt nybyggda, ljusa kontor ligger på Svensgärde i Borås, i nära anslutning till motionsspår. Självklart finns dusch- och omklädningsmöjligheter på kontoret, liksom egen uteplats.

Bolaget grundades 2006 och omsätter idag omkring 150 MSEK. Läs mer om oss på dmixab.se.


Om dig
För att lyckas i rollen som Platschef / Projektledare är du strukturerad, engagerad och lösningsorienterad! Du behöver också vara kommunikativ och duktig på att bygga förtroende hos medarbetare och beställare. Du trivs i rollen som ledare och drivs av att bidra till en positiv, säker och produktiv arbetsmiljö för våra medarbetare och ett slutresultat som överträffar våra kunders högt ställda förväntningar.

Krav:
- Goda ledaregenskaper
- Erfarenhet av projektledning och/eller arbetsledning
- Strukturerad och noggrann
- God problemlösningsförmåga
- Kommunikativ och vältalig
- Goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Excel
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:
- Erfarenhet från anläggning/grundläggning/markförstärkning
- Kunna läsa och förstå CAD-ritningar

Som person är du driven och ansvarstagande, och trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. För att passa in i teamet hos oss på Dmixab är du positiv, utåtriktad och hjälpsam – vi är ett sammansvetsat gäng som har nära till skratt och jobbar tätt tillsammans!

Ta chansen att få en utvecklande, ansvarsfull och omväxlande roll i ett framgångsrikt bolag
– vi ser fram emot din ansökan!Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Sista ansökningsdag är 2020-08-18.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Göran Karlsson på goran.karlsson@speedgroup.se.
Under vecka 27-31 har vi begränsad möjlighet att svara på frågor på grund av semester.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: Platschef, Projektledare


Snabbfakta

Jobb
Platschef / Projektledare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2020-08-18

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.