Platschef till Peab Asfalt


Vill du ha en fri och utvecklande roll som Platschef inom en av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Välkommen till Peab! Som Platschef på Peab Asfalt får du en ansvarsfylld roll där du leder projekt inom asfaltsutläggning – från planering till färdig asfaltering. Hos oss blir du en del av ett familjärt bolag med fokus på att bygga framtidens hållbara samhälle genom engagemang och ständig utveckling.

Om tjänsten
Som Platschef hos oss på Peab Asfalt ansvarar du för att självständigt leda projekt inom asfaltsutläggning – från planering till färdig asfaltering. Ansvaret innefattar bl.a. resursplanering, produktivitet, kvalitet och kostnadsoptimering. Du kommer även att ha ansvar för kunder och försäljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Platschef:
- Planera och leda projekt
- Säkerställa att kvalitets- och leveransmål uppfylls
- Kund- och försäljningsansvar
- Operativa personalfrågor

Du kommer att leda projekt inom Sjuhärad, Skaraborg och Jönköpings län. Som Platschef förväntas du lägga den största delen av din arbetstid ute på arbetsplatserna inom de projekt du ansvarar för. Du utgår hemifrån och har även möjlighet att sitta på vårt kontor i Tranemo.

Du rapporterar till Arbetschef.

Om bolaget
Peab Asfalt AB är ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning och utläggning av olika typer av asfalt och Eco-asfalt. Bolaget är ett dotterbolag inom Peab-koncernen.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga, eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Om dig
Vi söker en engagerad Platschef som är skicklig på att driva projekt och som har erfarenhet av ledarskap från asfaltbranschen eller annan relevant bransch.

Din profil:
- Vana att leda projekt
- Ledarerfarenhet
- Erfarenhet från asfaltbranschen eller annan relevant bransch
- Kvalitets- och kostnadsmedvetenhet
- God datorvana
- B-körkort
- Eftergymnasial teknisk utbildning (meriterande)

Som person är du engagerad, ansvarstagande och strukturerad. Du är en naturlig ledare som drivs av att bygga team och bidra till att skapa en positiv arbetsmiljö. För att lyckas i rollen som Platschef krävs en god förmåga att se och möta våra kunders behov genom ett aktivt kontaktskapande och vårdande av befintliga relationer. Vidare krävs en god förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter i kontakten med kunder, där du tryggt kan hantera risker och förhandlingar.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Snabbfakta

Jobb
Platschef

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-01-01

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.