Plock- och packpersonal till lager i Borås!


Vill du jobba på moderna lager i Borås med omnejd? Speed Group har jobben! Vi söker plock- och packpersonal/lagerarbetare som vill fylla sitt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter på välkända företag!

Om uppdraget
Som lagerarbetare hos oss på Speed Group arbetar du med plock & pack, främst hos en av våra spännande e-handelskunder inom modeindustrin i centrala Borås men det kan även förekomma jobb på vårt interna lager i Viared samt på andra lager i Borås med omnejd.

Arbetsuppgifter, exempel:
- Plock & pack
- Returhantering
- Ommärkning

Du ingår i vår så kallade flexpool och arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg där du får bokning vecka för vecka. Det kräver därför att du är flexibel med dina arbetstider. Möjlighet till fast schema finns efter hand om kunden trivs med dig.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet Vi är Speed Group och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Lagervana är meriterande, men inget krav. Vi ser däremot gärna att du arbetat inom branscher med högt tempo och att du trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du tävlingsinriktad och vill nå de mål som sätts upp för dig. Varje månad får du återkoppling på hur du ligger till.

Krav:
- Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel
- Körkort och tillgång till bil
- Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal & skrift
- Datorvana

Starkt meriterande:
- Lagervana, gärna plock och pack
- Erfarenhet från jobb med högt tempo

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

_________

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Skjutstativförare, Skjutare, Skjutstativtruck, Skjutstativtruckförare, B3, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb, plocktruck, motviktstruck, A+BSnabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-09-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.