Process Engineer inom Logistik


Har du erfarenhet av process- och förbättringsarbete inom tillverkningsindustrin? Är du nyfiken, nytänkande och ansvarsfull? Då kan tjänsten som Process Engineer vara något för dig! Välkommen med din ansökan till Parker Hannifin- en familjär arbetsplats med stark teamkänsla, engagerade ledare och en positiv företagskultur.


Om tjänsten
Som Process Engineer hos oss på Parker kommer du ha det övergripande ansvaret för våra processer och förbättringsaktiviteter inom och relaterat till in- och utleveransområdet med även ett fokus på internt och externt förpackningsmaterial. Du kommer att få arbeta med layoutfrågor gällande lager samt vårt interna materialflöde. Du kommer delta vid upphandling av emballage, samt vara involverad i utformning, utveckling och förbättringsaktiviteter kring emballaget. I rollen som Process Engineer kommer du också vara ett viktigt stöd i kund- och leverantörsrelaterade utmaningar eftersom du med din kunskap kommer vara vår emballage-expert!

Tjänsten som Process Engineer innebär en hel del dokumentation då du har ansvar för att upprätta och underhålla instruktioner kring ansvarsområdet. Du kommer leda mindre projekt- och arbetsgrupper samt vara involverad i problemlösning relaterade till internlogistik, emballagehantering samt in- och utleveranser utifrån ett bland annat ergonomiskt och kvalitetsperspektiv med hjälp av verktyg som t.ex. PDCA och A3. I din roll kommer du arbeta nära kollegor i Supply Chain-teamet, R&D, leverantörer och våra värdeflöden.

Rollen som Process Engineer erbjuder stor variation och goda utvecklingsmöjligheter – hos oss på Parker är kompetensutveckling och personlig utveckling en viktig del i vårt erbjudande till dig. Vi är också måna om att skapa goda förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid, vilket bl.a. visar sig i generösa flextider och stundtals flexibilitet kring arbetsplats.


Om bolaget
Parker Hannifin är en global Fortune 250-ledare inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden. I Trollhättan utvecklar och tillverkar vi hydraulpumpar och -motorer, kända för sin hållbarhet, tillförlitlighet och effektivitet. Dessa används på exempelvis lastbilar, skogsmaskiner, jordbruksmaskiner och fartyg världen över. Enheten i Trollhättan är utsedd till Lean & Quality Model Plant och vinnare av Svenska Lean Priset 2018, vilket är erkännanden för vår välskötta och framgångsrika verksamhet.

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning. Vi arbetar aktivt med att stärka kvinnors framgång inom Parker, bland annat genom initiativet ”Peer W – Connecting & Engaging Women”. Målsättningen är att långsiktigt attrahera, utveckla och behålla kvinnor inom organisationen.

Läs mer om Parker Hannifin på parker.com och se gärna klippet "Leading with purpose".

Parker – Enabling engineering breakthroughs that lead to a better tomorrow.


Om dig
För att trivas och lyckas i rollen som Process Engineer hos oss på Parker tror vi att du har en högskoleutbildning inom teknik eller industriell ekonomi, alternativt två-tre års relevant yrkeserfarenhet. Du får gärna tidigare ha arbetat med förbättringsarbete inom tillverkningsindustrin, eftersom det kommer vara en stor del av rollen som Process Engineer hos oss. Som person är du nyfiken, strukturerad, självständig och ansvarsfull, med förtroende för din egen kompetens och erfarenhet.

Vi ser gärna att du har ett nytänkande sätt och är inte rädd för att komma med idéer och förbättringsförslag inom ditt arbetsområde samtidigt som du har en förmåga att fatta beslut utifrån en ekonomisk aspekt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är duktig på både intern- och externkommunikation. Vidare har du goda kunskaper inom Microsoft Office och Teams.

Vi ser gärna att du är van vid och gillar att leda mindre projekt och arbetsgrupper. Eftersom Lean är en viktig del av vår framgång tror vi att du har kommit i kontakt med dessa principer tidigare. Då du kommer arbeta nära våra in- och utleveranser ser vi det som ett plus om du sedan tidigare har truckkort, men det är inget krav. Du får gärna också ha tidigare erfarenhet av digitala verktyg och automationslösningar eftersom du kommer vara med och bidra till våra framtida automationsprocesser.

Välkommen med din ansökan till en bred och spännande roll hos oss på Parker Hannifin!


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_____

Sökord: logistiker, produktionstekniker, tekniker, ingenjör, civilekonom, automation, Lean, automationsprocess, emballage, emballageutvecklingSnabbfakta

Jobb
Process Engineer inom Logistik

Ort
Trollhättan

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-11-04

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.