Projektledare inom fastighetsutveckling till Willhem


Vill du arbeta som Projektledare i ett av Sveriges ledande bostadsbolag? Välkommen till Willhem! Som Projektledare inom fastighetsutveckling hos oss får du en bred och varierande roll, med fokus på att både människor och hus ska må bra!

Om tjänsten
Som Projektledare inom fastighetsutveckling hos oss på Willhem utvecklar du våra fastigheter i Borås, tillsammans med Fastighetschefen och kollegorna på orten. Som Projektledare ansvarar du för projektens samtliga stadier: från att utreda, skapa och utforma innehåll, till att driva, genomföra och slutföra projekten. Vidare ansvarar du för att uppsatta mål avseende ekonomi, tid och kvalitet uppnås i respektive projekt.
Arbetsuppgifterna som Projektledare inkluderar:
- Medverka i framtagning av ortens projektbudget och tidsplanering
- Kontinuerlig uppföljning av kostnader samt tidsplanering av ortens projektbudget
- Ha god kunskap om fastigheternas status
- Upprätta förstudier och förfrågningsunderlag
- Upphandling av entreprenörer, leverantörer och konsulter
- Upprätta arbetsmiljöplaner utifrån beställarens BAS-P ansvar
- Byggledning, kontroller och besiktningar av projekt

Som Projektledare kommer du att arbeta nära Fastighetschefen när det gäller att planera, driva och avrapportera de projekt som finns i projektportföljen. Du kommer även att ha ett mycket nära samarbete med våra övriga två Projektledare samt med förvaltningen i Borås. Externt arbetar du nära såväl entreprenörer, kommunen och myndigheter som hyresgäster.

Du kommer att ingå i Willhem Borås interna ledningsgrupp.

Du rapporterar till Fastighetschefen.


Om bolaget
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se.

Willhem finns idag på 13 orter runt om i Sverige och bolaget äger totalt cirka 26 000 lägenheter med en total area om ca 1 800 000 kvm. Willhem har idag ca 250 anställda.


Din profil
Vi söker en driven och kommunikativ Projektledare som tillsammans med oss på Willhem vill utveckla våra fastigheter i Borås! Vi ser gärna att du är utbildad byggnadsingenjör eller har en eftergymnasial utbildning inom bygg- eller fastighetssektorn. Du har förståelse för byggprocessens samtliga skeden såsom utredning, kalkyl, planering, projektering, entreprenadupphandling, byggledning och kontroll. Vidare ska du ha arbetat som projektledare tidigare och därmed ha förståelse för de ekonomiska delarna som projektet innehar, såsom styrning, uppföljning och rapportering. Du är van vid – och trivs med – att leda flera projekt parallellt.

Krav:
- Byggnadsingenjör eller motsvarande eftergymnasial utbildning alt. likvärdig kompetens
- Erfarenhet som projektledare inom bygg/fastighet
- Utpräglat affärssinne och ekonomisk förståelse
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort

Meriterande:
- Kunskap inom entreprenadjuridik
- Kunskap inom AB, ABT och ABK
- Erfarenhet av upphandlingar av entreprenörsavtal och konsultavtal
- Kunskap inom ekonomisk uppföljning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande med ett serviceinriktat och kundorienterat arbetssätt. Du är driven och självgående, men trivs med att ha breda kontaktytor och samarbetar gärna med andra. Med en stor affärsmässighet driver du strukturerat och målinriktat dina projekt.

På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund, vilket innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Delar du dessa värderingar? Då kan du vara vår nya Projektledare! – Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___

Sökord: Projektledare, projektledning, Project Manager, Project management

Snabbfakta

Jobb
Projektledare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-03-26

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.