Projektledare


PROJEKTLEDARE
Göteborg

Vi söker dig som vill arbeta med projektledning inom produktion.


Om uppdraget
Vår kund i Göteborg behöver hjälp med projektledning. Kunden är verksam inom elektronikproduktion. Tjänsten innebär att leda arbetet gällande layoutförändringar och effektivisering av produktionsflöden baserat på LEAN-principer. Du kommer att kartlägga verksamheten samt implementera förändringar. Uppdraget är på 50-100 % med start i november och varaktighet 4-6 månader.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön. Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed

Din profil
Vi ser att du har en bakgrund inom produktion samt projektledning.

Krav
- Förstå produktionsflöden
- Erfarenhet från liknande uppdrag

Meriterande
- Högskoleutbildning inom produktion
- Erfarenhet från elektronikproduktion

Som person är du kommunikativ och trivs med att samordna och ha många olika kontakter både internt och externt. Du har en hög servicekänsla och är den sammanhållande länken i projekten samt planerar och strukturerar både din och andras tid på ett effektivt sätt.
Som person är du självgående då du kommer utföra mycket själv. Du är idérik och känner dig trygg i rollen som projektledare.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna konsultchef Annika Risberg på annika.risberg@speedgroup.se – välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Jobb
Projektledare

Ort
Göteborg

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2020-01-21

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.