Redovisningsekonom för uppdrag i Borås-området


Är du Redovisningsekonom och letar nytt jobb? Då har du hittat rätt! Vi på Speed Group vill gärna komma i kontakt med drivna och kompetenta personer inom ekonomi för uppdrag hos våra kunder i Sjuhärad. Har du dessutom kunskap och erfarenhet av finsk redovisning är det extra intressant just nu, då vi har ett aktuellt uppdrag med inriktning mot Finland.

Om uppdraget
Som Redovisningsekonom arbetar du på uppdrag hos någon av våra kunder, med huvudsaklig inriktning mot löpande redovisning och bokföring. Rollen innebär att du ges möjligheten att utveckla dina yrkeskunskaper och knyta värdefulla kontakter på välkända företag.

Exempel arbetsuppgifter:
- Löpande redovisning
- Löpande bokföring mot ex. Sverige, Finland och/eller Norge
- Bokslut
- Kontoavstämningar
- Kontaktperson mot myndigheter

Många av våra uppdrag är långsiktiga och ger god chans till anställning direkt hos kunden. Genom den inledande inhyrningsperioden får du möjligheten att lära känna kundbolaget och kollegorna innan eventuell anställning hos kunden – ett bra sätt att testa ett nytt jobb!


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Vi söker dig som är trygg i din erfarenhet och kompetens inom redovisningsekonomi. Du har ett antal års erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete.

Krav:
- Några års erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete
- Utbildad redovisningsekonom eller motsvarande erfarenhet
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av arbete med finsk redovisning
- Kunskap i finska språket

Kommunikativ, strukturerad och självgående är viktiga personliga egenskaper. Vidare ser vi gärna att du är nyfiken, hjälpsam och driven.

Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till konsultchef Annika Risberg på annika.risberg@speedgroup.se.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: Redovisningsekonom, redovisningsekonom, Ekonom, Accountant


Snabbfakta

Jobb
Redovisningsekonom

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-02-03

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.