Servicetekniker Stockholm till Sveba Dahlen


Är du intresserad av mekanik och el? Vill du ha ett fritt och flexibelt jobb där du träffar mycket människor? Välkommen till Sveba Dahlen – vi är världsledande inom utveckling och tillverkning av utrustning för bageriindustrin. Just nu söker vi två Servicetekniker, en till Stockholm och en till Skåne.

Om tjänsten
Som Servicetekniker hos oss på Sveba Dahlen ansvarar du för att planera och utföra reparationer, service och montage av bageriutrustning hos våra kunder – alltid med fokus på service, kundnytta och debiteringsgrad.

Arbetsuppgifter som Servicetekniker:
- Planera arbeten och färdrutter
- Utföra reparationer och montage
- Utföra service och underhåll
- Debitering, rapportering och administration
- Ansvara för egen servicebil och reservdelslager

Som Servicetekniker har du mycket kontakt med våra kunder, vilka kan vara allt från små konditorier och pizzerior, till stora butiker och semi-industrin. Vid installation av ny utrustning har du ofta kontakt med underleverantörer i form av ex. rörmokare och elektriker, och samordnar så att rätt kompetens finns på plats.
Internt har du som Servicetekniker tät kontakt med kundsupport, Servicechef, konstruktörer och lager. Du rapporterar till Servicechef.
Du kommer att utgå hemifrån och har Stockholmsområdet som ditt primära geografiska kundområde. Just nu råder speciella omständigheter kring covid-19, men i grunden innebär tjänsten även ett antal utlandsresor per år.

Rollen som Servicetekniker ger stor frihet, flexibilitet och variation: planering, problemlösning och kundkontakt varvas med fysiskt – ibland tungt – arbete.


Om bolaget
Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag världsledande inom utveckling och tillverkning av utrustning för bageriindustrin. Våra varumärken är Sveba Dahlen och Glimek. Huvudkontoret ligger i Fristad, utanför Borås. Sveba Dahlen ägs av amerikanska koncernen Middleby Corporation, som är noterad på Nasdaq och har en stark global position inom utrustning för restauranger, storkök och bagerier.

Sveba Dahlen finns på ett stort antal marknader i länder runt om i världen. Vårt koncept är detsamma även globalt – vi är den tillförlitliga och professionella affärspartnern med en engagerad och tillgänglig organisation, användarvänlig design och robust, högpresterande och energieffektiv utrustning.

Se ”Sveba Dahlen Brand” eller läs mer om oss på sveba-dahlen.se.


Om dig
Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad! Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från ett tekniskt yrke och du har ett stort intresse för mekanik och el.

Krav:
- Kunnig inom mekanik
- Dokumenterad el-kunskap
- Kunskap inom felsökning
- Strukturerad och god planeringsförmåga
- Flexibel och serviceinriktad
- Affärsmässig och professionell
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Möjlighet att resa

Meriterande:
- El-behörighet
- Gas-behörighet

För att lyckas i rollen som Servicetekniker är du självklart lösningsfokuserad, affärsmässig och serviceinriktad. Du har ett proaktivt och strukturerat arbetssätt, men är flexibel när så krävs.

Du trivs med att arbeta självständigt, men uppskattar också att ha nära kontakt med kunder, underleverantörer och kollegor. Som person är du kommunikativ och har en god förmåga att möta kunder på olika kunskapsnivåer.

Vi ser gärna att du tycker om att resa, och tjänsten kräver att du har möjlighet att göra så.

Ta chansen att bli en del av vårt team på Sveba Dahlen – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___

Sökord: Servicetekniker, Servicemontör, Service tekniker, Service montör

Snabbfakta

Jobb
Servicetekniker

Ort
Stockholm

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2020-09-29

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.