Vill du få chansen att snabbt skaffa mycket arbetslivserfarenhet och fylla ditt CV? Hos oss på Speed finns chansen!

Om uppdraget
Att arbeta som ambulerande konsult innebär att du får möjligheten att arbeta på flera olika spännande företag. På så vis får du chansen att knyta nya kontakter, få inblick i olika verksamheter och testa olika arbetsuppgifter – med andra ord fylla på CV:t med arbetslivserfarenhet från olika företag och branscher. Arbetsuppgifter som kan förekomma är till exempel:

- Truckkörning
- Lossning
- Enklare industriarbete
- Plock & pack

Arbetstiderna kan variera beroende på vilket uppdrag du är utbokad till.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Din profil
För att trivas i rollen som ambulerande konsult krävs att du är flexibel, framåt och inte rädd för att testa på nya saker och träffa nya människor. Det kan innebära att du ena dagen arbetar inom industrin och andra dagen lossar en container. Du fungerar som en ambassadör för Speed då du blir vårt ansikte utåt hos våra kunder.

Truckkort, körkort och bil är ett krav.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Mark

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-11-10

Tipsa en vän

Inget CV? Ansökan utan!

Lägg till dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.