Sommarjobb: Erfarna skjutstativförare och lastare till Speed Group


Vill du jobba på ett modernt, nybyggt lager tillsammans med härliga kollegor? Just nu söker vi på Speed Group erfarna skjutstativförare och lastare för arbete under sommaren 2021!

Om uppdraget
Som skjutstativförare hos oss på Speed Group kör du främst skjutstativtruck i vår lagerverksamhet på Viared, strax utanför Borås, men även andra arbetsuppgifter förekommer.
Vi söker även lastare, vilket innebär att du med långdragare och/eller motviktstuck lastar av och på lastbilar på vår terminal.

Arbetsuppgifter, ex:
- Truckkörning
- Plock och pack
- Lastning och lossning
- Godsmottagning

Arbetstiderna är förlagda till 2-skift (06.40-15.25/15.20-00.00, till 22.00 på fredagar) eller natt.

Detta är ett sommarjobb som väntas pågå ca. juni-augusti (ev september). Det finns ev möjlighet att arbeta extra även efter sommaren, om du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. I detta fall kommer du primärt att arbeta hos vår interna kund Speed Logistics, dvs. inom vår egen lagerverksamhet, men kan vid behov bokas ut till våra externa kunder.

För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Om dig
För att vara aktuell för jobbet som skjutstativförare eller lastare hos oss i sommar så krävs det att du har truckkort A+B samt dokumenterad erfarenhet av att köra just de truckar som vi efterfrågar, dvs motviktstruck och/eller skjutstativtruck. Det behöver framgå i ditt cv vart och när du har kört just dessa truckar.

Krav:
- Truckkort A+B
- Dokumenterad erfarenhet av att köra efterfrågade truckar (B1 och/eller B3)
- Lagervana
- Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel
- Möjlighet att arbeta 2-skift eller natt
- God kunskap i svenska och engelska
- Körkort och tillgång till bil

Starkt meriterande:
- Datorvana
- Erfarenhet av in- och utleverans.
- Kunskap i lastsäkring

Som person är du engagerad och driven! Du är dessutom ansvarsfull, noggrann och flexibel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

___

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Skjutstativförare, Skjutare, Skjutstativtruck, Skjutstativtruckförare, B3, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb, inbound, outbound, lastäkring, godsmottagning, godsmottagare


Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Sommarjobb

Sista ansökningsdag
2021-07-18

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.