Sommarjobb - Vårgårda


Söker du sommarjobb i Vårgårda? Vi har jobbet för dig! Som konsult på Speed får du möjligheten att arbeta på ett stort företag inom produktion i Vårgårda. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om uppdraget
Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom elektronikproduktion hos en stor kund i Vårgårda, Företaget är ett stort globalt företag. Dina arbetsuppgifter kommer att vara enklare montering, materialpåfyllnad samt funktionstester av produkter. Arbetstiderna är förlagda på ett 4-skift, vilket innebär arbete på dag, eftermiddag, natt och helg, under veckorna 23-34.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Din profil
Personliga egenskaper så som inställning och attityd kommer vara viktigt för oss i urvalet. Det är fördel om du har erfarenhet från produktion och har ett tekniskt intresse. Det är också meriterande om du har körkort, bil samt truckkort.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Sista ansökningsdag är: 2018-04-30
Välkommen med din ansökan!


Snabbfakta

Jobb
Elektronikmontör

Ort
Vårgårda

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Sommarjobb

Sista ansökningsdag
2019-04-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.