Sommarjobba på lager


Söker du sommarjobb? Vi har jobbet för dig! Som konsult på Speed får du möjligheten att arbeta på ett modernt, ljust lager tillsammans med härliga kollegor. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om uppdraget
Vi söker dig som vill arbeta med plock och pack-uppgifter hos oss på Speed. Vi kommer också ha behov av dig som har ett giltigt truckkort och erfarenhet av truckkörning. Arbetstiderna är 2-skift och start är runt maj-juni och fortsätter in i augusti. Uppdragslängden är varierade. Om du studerar innan och/eller efter sommaren finns det stora möjligheter att få fortsätta jobba extra vid sidan av studierna.
Exempel på 2-skifts arbetstider:
06.40-15.25
15.25-24.00
Då många av uppdragen är i Viared är det viktigt att du kan ta dig till och från arbetet enligt våra arbetstider.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Din profil
Personliga egenskaper så som inställning och attityd kommer vara viktigt för oss i urvalet. Det är en fördel om du har erfarenhet från lager. Det är också meriterande om du har körkort, bil samt truckkort.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta Josefin Ragnarsson på josefin.ragnarsson@speedgroup.se

Välkommen med din ansökan!


Snabbfakta

Jobb
Medarbetare till moderna lager

Ort
Borås

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Sommarjobb

Sista ansökningsdag
2020-05-29

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.