Supervisor / Arbetsledare till Speed Group


Vill du utvecklas som Supervisor / Arbetsledare i ett snabbväxande, välrenommerat logistikbolag? Välkommen till oss på Speed Group! Vi erbjuder en ansvarsfull roll med stor påverkansmöjlighet, där du arbetar nära ditt team i det dagliga arbetet.

Om tjänsten
Som Supervisor / Arbetsledare ansvarar du för en avdelning inom vår lagerverksamhet. Du kommer att leda och utveckla ett team med 20-30 medarbete. Tillsammans med din grupp ansvarar du för att nå uppsatta mål avseende kvalitet, leveransprecision och produktivitet.

Rollen som Supervisor / Arbetsledare är operativ och du förväntas att på ett aktivt och närvarande sätt finnas tillgänglig för ditt team och jobba med engagemang, motivation och uppföljning.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter som Supervisor / Arbetsledare:
- Planera och leda det operativa arbetet
- Operativt personalansvar
- Ansvar för att utveckla och förbättra processer
- Kundkommunikation
- Ansvar för nyckeltal, inkl. uppföljning och rapportering
- Administration
- Arbetsmiljöansvar: säkerställa att lagar, regler, rutiner och värderingar efterlevs

I tjänsten som Supervisor / Arbetsledare kommer du att arbeta i nära samarbete med kunden som processområdet/avdelningen tillhör. Du kommer även att jobba nära – och ha ett stort stöd av – Superuser, Drift- och Produktionstekniker samt Lagerchef.

Du rapporterar till Head of Logistics Operation.

Arbetstiden är i förlagd till dagtid. Arbetet sker i Speed Groups moderna, delvis automatiserade, lagerterminal i Arendal på Hisingen i Göteborg.


Om oss
Speed Group är en koncern med verksamhet inom flera olika tjänsteområden, där logistik och lagerhållning är den största. Genom bolaget Speed Logistics erbjuder vi våra kunder lagerhållning inklusive administration och hantering av godset, från att det ankommit till att det avgår från våra moderna terminaler i Göteborg, Borås och Stockholm.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba nära operationen och medarbetarna inom din avdelning. För att lyckas i rollen som Supervisor / Arbetsledare krävs det att du tidigare har arbetat inom lager och logistik – gärna i en ledande befattning alternativt har ett stort intresse för människor och ledarskap.

Krav:
- Erfarenhet från lagerverksamhet
- Intresserad av människor / ledarskap
- Serviceinriktad och kundfokuserad
- Van att arbeta mot, och ta ansvar för, KPI:er, mål och deadlines
- Erfarenhet och intresse av IT-system
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Erfarenhet av WMS-systemet Astro

Vi värdesätter att du är en tydlig och synlig ledare som brinner för att utveckla medarbetarna och tillsammans arbeta mot uppsatta mål. Som person är du positiv och lösningsfokuserad och gör det som krävs för att lösa utmaningar. Du har förmågan att kunna se helheten och samtidigt vara insatt i detaljer. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga och du är rak och tydlig i din kommunikation.

Bli en del av vårt team på Speed – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___

Sökord: Supervisor, Arbetsledare, Lager, Lagerarbetare, Logistik, Lagerpersonal, Account Manager, AM, Första linjens chef, FLC, Lagerchef


Snabbfakta

Jobb
Supervisor

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-10-22

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.