Supply Planner till Blåkläder


Vill du ha en ansvarsfylld och utvecklande roll inom Supply Chain? Välkommen till Blåkläder! Som Supply Planner hos oss får du en central och viktig funktion på ett tillväxtorienterat och entreprenörsdrivet familjeföretag.

Om tjänsten
Som Supply Planner hos oss på Blåkläder ansvarar du för varuförsörjningen och säkerställer därmed att vi alltid har rätt produkter på lager vid rätt tidpunkt. Du arbetar med fokus på analys och prognos samt planering och optimering av våra lagernivåer utifrån förväntad omsättningshastighet och efterfrågan.

Ansvarsområden som Supply Planner:
- Prognoser och analyser
- Inköpsplanering
- Materialstyrning
- Produktionsprioritering
- Leveransprecision
- Leverantörsuppföljning
- Förbättringsarbete

Som Supply Planner ingår du i vårt planning-team och arbetar tätt tillsammans med våra produktionsenheter, sourcing, produktutveckling och säljorganisation.
Resor i tjänsten förekommer, ca 3-4 resor till Asien per år.

Du rapporterar till Supply Chain Manager.

Om bolaget
Vill du sätta avtryck runt om i världen? Välkommen till Svenljunga! Här hittar Blåkläder – ett tillväxtorienterat entreprenörsföretag som utvecklar, producerar och säljer arbetskläder, handskar och skor för yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design. Vi säljer våra produkter på en internationell marknad och har under de senaste tio åren tredubblat vår omsättning. I Sverige sker allt utvecklingsarbete; från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. Blåkläder har 14 dotterbolag och sammanlagt över 4000 medarbetare i gruppen.

Blåkläder är ett entreprenörsdrivet familjeföretag – hos oss kan du gå hur långt som helst om du har viljan, skickligheten och uthålligheten. Välkommen till Svenljunga, nästa stopp kanske blir Sri Lanka, Europa eller varför inte USA.

Läs mer om oss på blaklader.se.

Din profil
Är du en engagerad, strukturerad och drivande Supply Planner? I så fall är det här jobbet för dig!
Vi söker dig som är trygg i din erfarenhet och kompetens inom Supply Chain/Logistik/Planering.

Krav:
- Relevant yrkeserfarenhet från liknande eller närliggande roll
- Ansvarstagande och strukturerad
- Analytisk och lösningsfokuserad
- Goda kunskaper i det svenska och engelska språket

Meriterande:
- Utbildning inom Supply Chain, logistik eller liknande
- Erfarenhet av PLM-/PDM-system

För att lyckas i rollen som Supply Planner krävs att du är driven och ansvarstagande, där du tar ansvar för både ditt eget och teamets arbete. Du är en genuin lagspelare med hög arbetsmoral och positiv inställning. Som person är du tydlig och kommunikativ, och uppskattar och bidrar till öppen, rak kommunikation. Rollen innebär breda kontaktytor både internt och externt och kräver att du är helt bekväm med att prata på engelska.
För att trivas hos oss på Blåkläder och i rollen som Supply Planner behöver du gilla att arbeta i en föränderlig och dynamisk miljö där det händer mycket runtomkring. På Blåkläder gillar vi att hålla det enkelt, prestigelöst och kamratligt – gör du det med?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom det viktigaste för oss är att nå våra mål tillsammans med lagandan på topp. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___

Sökord: Supply Planner, Supply Chain, Supply Chain Planner, Order & delivery planner, Order and delivery planner, Supply chain coordinator, Sales & Operations Planner, Sales and operations planner, Purchaser planner, Purchase planner, Inköpare, Inköp, Produktionsplanering, Produktionsplanerare


Snabbfakta

Jobb
Supply Planner

Ort
Svenljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2018-12-21

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.