Är du en erfaren svetsare som är intresserad av att arbeta på ett globalt företag beläget i Mölnlycke? Då kan du vara den vi söker!

Om uppdraget
Arbetet innebär ansvar för att förse sin monteringsgrupp med delar för att de ska kunna fortsätta arbeta med produktionen. Du svetsar framförallt MIG, men andra metoder kan förekomma. Arbetet innefattar även förarbete och efterarbete samt robotsvets.

Arbetsuppgifter:
- MIG-svetsning
- MAG-svetsning
- Robotsvetsning
- För/efterarbete

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta med svets, framförallt MIG. Licens är meriterande men inget krav. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du är en lagspelare, gillar att arbeta i högt tempo men framförallt att du är noggrann och uthållig. Vi ser också att du är prestigelös och nyfiken samt har möjlighet att stötta upp och hjälpa till på monteringen vid behov. Du är flexibel och har ett serviceinriktat förhållningssätt.

Krav:
- Erfarenhet av svetsning från tidiagre arbete
- Lagspelare och flexibel

Meriterande:
- Svets-licens (MIG/MAG)
- Erfarenhet av robotsvets
- Truckkort
- Traverskort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligehet!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.


Snabbfakta

Jobb
Svetsare

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-09-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.