Systemutvecklare till Rivercode


Letar du efter en ny spännande utmaning som Systemutvecklare? Vill du arbeta i en inspirerande och utvecklande arbetsmiljö? Då har vi jobbet för dig! Nu söker Rivercode en erfaren Systemutvecklare för arbete på ett framgångsrikt e-handelsbolag inom mode.

Om tjänsten
Som Systemutvecklare hos oss på Rivercode arbetar du med programmering och utveckling av system hos vår kund i Göteborg – ett snabbväxande e-handelsföretag med en inspirerande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken.

Som Systemutvecklare erbjuds du:
- Möjligheten att påverka och forma din egen utveckling
- Spännande och utvecklande uppdrag
- Kollegor med ett brinnande intresse för programmering
- Färdigt uppdrag hos ledande kund inom sitt branschsegment

Du kommer att arbeta på vår kunds kontor i centrala Göteborg, där du blir en del av ett tight team där ni arbetar nära varandra i en utvecklande miljö. För oss på Rivercode blir du en viktig aktör som med din kunskap och expertis påverkar vår framgång hos kunden.

Om oss
Rivercode är en digitalbyrå grundad 2012 med målet att skapa digitala lösningar för företag som vill ligga i framkant. Under resan har omvärlden förändrats, men vår målsättning är lika relevant som någonsin – att hjälpa företag lyckas i det digitala landskapet. Rivercode levererar allt från e-handelslösningar till skräddarsydda webb- och mobilapplikationer. Styrkan ligger i att kunna möta det behov av flexibilitet och snabbrörlighet som dagens digitala landskap kräver. Rivercode sätter alltid kvalitet och kundernas trygghet främst och levererar allt från enklare webbprojekt till skräddarsydda lösningar. Läs mer om oss på rivercode.com.

Om dig
Har du ett genuint intresse för teknik och programmering? Har du minst 3–4 års erfarenhet av systemutveckling på byrå eller som konsult? Bra, då kan det vara dig vi söker! Vidare ser vi gärna att du behärskar och har ett par års arbetslivserfarenhet av följande:

- Back-end: .Net och #C
- Arbetsmetodik: MVC, SCRUM & GIT
- Handelssystem: Minst 3 års erfarenhet Episerver Commerce och Inriver PIM

- Meriterande: Goda kunskaper i engelska

Som person är du positiv och ärlig, med en ödmjuk attityd. Vi ser gärna att du har höga mål i din personliga utveckling och brinner för att hela tiden bli bättre!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

För frågan om tjänsten eller bolaget kontakta Rekryteringskonsult Johan Cardell på 033–7225930 eller johan.cardell@speedgroup.se

Snabbfakta

Jobb
Systemutvecklare

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-06-23

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.