Teamledare Kund- och säljsupport


Vill du vara drivande i en digitaliseringsresa inom Kund- och säljsupport? Vill du utveckla system, processer och arbetssätt för effektivare hantering av ordermottagning och förstklassig kundservice? Som Teamledare Kund- och säljsupport hos oss på Emballator får du en central och viktig roll för vår kundservice.

Om tjänsten
Som Teamledare Kund- och Säljsupport har du ett koordinerande ansvar för Emballators kundservice, med målsättningen att möta och överträffa våra kunders förväntningar och behov. Rollen är både operativ och strategisk, där du arbetar såväl med löpande ordermottagning som med utveckling och digitalisering. Du kommer att vara drivande i digitaliseringen av vår orderhantering och arbeta med utveckling och effektivering av processer, flöden, rutiner och arbetssätt, exempelvis genom att identifiera och implementera nya system, verktyg och tillvägagångssätt.

Dina ansvarsområden som Teamledare Kund- och säljsupport:
- Leda och utveckla Emballators kundservice
- Säkerställa att kundkrav och -förväntningar uppfylls
- Utveckla system, rutiner, flöden och processer med fokus på digitalisering
- Arbeta för ständiga förbättringar och måluppfyllnad
- Ordermottagning via mejl, telefon och webb
- Proaktiv leveransbevakning
- Reklamations- och returhantering
- Stödja organisationen med information, rapporter och analyser

Du kommer att leda ett team med två Kund- och säljsupportmedarbetare, där du ansvarar för daglig arbetsledning och resursfördelning. Som en del av vår Kund- och säljsupportavdelning kommer du även att arbeta nära Supply Chain och Logistik/Transport. Du rapporterar till Supply Chain Manager.


Om bolaget
Emballator Metal Group utvecklar och tillverkar förpackningslösningar för främst färg- och kemiindustrin. Geografiskt sträcker sig marknaden från Storbritannien i väst till Ryssland i öst och från Norden ner till stora delar av Europa. Våra enheter finns i Ulricehamn, Nybro och Lempäälä samt säljkontor i Köpenhamn, Moss och Wloclawek. Emballator Metal Group har ca 250 anställda och omsätter ca 670 miljoner kronor. Företaget ingår i den familjeägda Herenco-koncernen.

Läs mer om oss på emballatormetalgroup.se.Din profil
Vi söker dig som brinner för digitalisering, nya möjligheter och effektiva arbetssätt! Självklart har du ett stort kundfokus och ett stark driv att överträffa kundernas förväntningar. För att lyckas i rollen som Kund- och säljsupport tror vi att du har flerårig erfarenhet av kundservice/support, gärna på ett tillverkande bolag med kundnära verksamhet.

Krav:
- Flerårig erfarenhet av kundsupport
- Van att arbeta med digitala verktyg och i större affärssystem
- Intresse av digitalisering och systemstöd
- Gymnasiekompetens
- Goda kunskaper i Office-paketet
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av att leda digitalisering- och/eller förändringsprojekt
- Ledarerfarenhet / arbetsledningserfarenhet
- Erfarenhet av SAP, Neptune, Qlikview, Super Office, EdiCom
- Erfarenhet från tillverkande företag och/eller kundnära verksamhet

Som person är du engagerad, driven och orädd! Du är en doer som självständigt och fokuserat driver och utvecklar avdelningen och dina medarbetare. Vidare ser vi gärna att du är logisk och har lätt för att se samband och påverkan.

Ta chansen att vara med på en spännande digitaliseringsresa – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på 0705-98 73 80. Under veckorna 28-31 har vi begränsad möjlighet att besvara frågor om tjänsten.

___

Sökord: Teamledare Kund- och säljsupport, Teamledare Kundsupport, Teamledare Säljsupport, Teamledare Costumer Support, Teamleader Costumer Support, Kundtjänst, Kundservice, Kundsupport


Snabbfakta

Jobb
Teamledare Kund- och säljsupport

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-18

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.