Testingenjör / Valideringsingenjör till Mont Blanc


Söker du en utvecklande och spännande roll som Testingenjör / Valideringsingenjör på ett globalt företag? Välkommen till Mont Blanc!

Om tjänsten
Som Testingenjör / Valideringsingenjör på Mont Blanc arbetar du med olika typer av produkttestning, samt utveckling och ständiga förbättringar av metoder och verktyg för produktkvalificering.

I rollen som Testingenjör / Valideringsingenjör ingår:
- Hantering av master samples – utfallsprover och färdiga produkter
- Utveckling av lagerhållningsmetodik och index
- Utveckling av arbete i IMDS
- Sammanställa och skicka PPA/PPAP till kunder
- Rapportskrivning
- Dokumentation och administration

Rollen som Testingenjör / Valideringsingenjör innebär ett nära samarbete med utvecklingsavdelningen. Du kommer även att ha breda kontaktytor externt med leverantörer och kunder.

Som Testingenjör / Valideringsingenjör arbetar du på Mont Blancs anläggning i Toarpsdal, mellan Dalsjöfors och Äspered, ca 1,5 mil från Borås.

Du rapporterar till Quality Manager.

Du kommer initialt att vara anställd hos Speed Professionals och hyras ut till Mont Blanc, med goda möjligheter för rätt person till fast anställning hos Mont Blanc.

Om bolaget
Mont Blanc designar, utvecklar och tillverkar högkvalitativa lasthållarsystem som takboxar, cykelhållare och skidhållare, och ligger idag i framkant med transportlösningar till bilbranschen. Som ett erkänt och uppskattat varumärke när det gäller funktion och tillförlitlig prestanda har vi fått våra kunders förtroende, både hemma i Skandinavien och över hela världen.

Mont Blanc är en Original Equipment Manufacturer (OEM) och är ofta den globala bilindustrins första val av partner och leverantör av lasthållare. Våra produktionsanläggningar finns i Frankrike, Rumänien och Sverige med utveckling- och konstruktion i Dalsjöfors, Sverige.

Din profil
Vi söker dig som brinner för kvalitetssäkring och kontinuerlig förbättring! För att lyckas i tjänsten som om Testingenjör / Valideringsingenjör har du erfarenhet från likande arbete inom tillverknings- eller fordonsindustrin och är utbildad högskole- alt. gymnasieingenjör.

Krav:
- Minst 1 års erfarenhet av Production Part Approval Process (PPAP)
- Minst 1 års erfarenhet av från fordonsindustrin
- Högskoleingenjör alt. gymnasieingenjör
- Mycket goda kunskaper i vårt koncernspårk engelska, primärt i skrift
- Goda kunskaper i svenska

Meriterande:
- Rumänska språkkunskaper

Som person är du noggrann med ett självklart kvalitetsfokus.

Bli en del av vårt team på Mont Blanc – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Urval sker löpande – missa inte chansen, utan ansök redan idag!

___

Sökord: Test & validation Engineer, Test and Validation Engineer, Kvalitetsingenjör, Kvalitetsansvarig, Kvalitetsarbete, Kvalitet, Kvalité, Quility Engineer


Snabbfakta

Jobb
Test-/valideringsingenjör

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-04-26

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.