Teststationsbyggare


Är du tekniskt lagd och händig som person? Har du ett stort intresse för elektronik? Då kan tjänsten som Teststationsbyggare vara något för dig! Hos vår kund i Borås får du en viktig roll i att förbereda och bygga teststationer som ska användas i produktion.Om tjänsten
För kunds räkning söker vi just nu en Teststationsbyggare till Borås. I dagsläget arbetar två personer i teamet med behov av förstärkning av ytterligare en kollega.

Som Teststationsbyggare kommer dina arbetsuppgifter främst innebära att läsa ritningar och elscheman för att sedan förbereda och bygga teststationer som skall användas i produktion.
Byggnationen är ett precisionsarbete eftersom testutrustningen är uppbyggd kring både mekanik, elektronik, testinstrument samt tryckluft. Mycket av arbetet sker självständigt.

Exempel på arbetsuppgifter
• Byggnation/Fixturbygge
• Läsa ritningar
• Läsa elscheman

Start på uppdraget är mitten av oktober och varaktighet 3-6 månader, med chans till förlängning. Arbetstiden är heltid, dagtid mån-fre.


Om bolaget
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
För att lyckas i rollen som Teststationsbyggare är du snabblärd, händig och tekniskt lagd som person. Kanske har du tidigare arbetat som driftstekniker eller med reparation. Du ska kunna löda, läsa elscheman och behärska ritningsläsning. Att ta egna initiativ är inga problem för dig, utan snarare en självklarhet.

Kvalifikationer:
• Starkt elektronikintresse
• Praktiskt lagd (det är ett hantverk)
• Driftig
• Kunna jobba självständigt

Vidare ser vi att du som person är lyhörd, självgående, engagerad och alert för att trivas i rollen som Teststationsbyggare. Du har inga problem med att framföra konstruktiv återkoppling på problem du stöter på.


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

Ta chansen att utöka ditt cv med värdefull erfarenhet – vi ser fram emot din ansökan!
_______

Sökord: teststationsbyggare, testplatsbyggare, elektronik, teknik, elektronikmontör, montörSnabbfakta

Jobb
Teknik / produktion

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-11-10

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.