Trafikplanerare för omgående behov till Viared, Borås.


Vill du jobba med planering av logistikflöden samt bokning av leveranser, i nära kontakt med både kunder och leverantörer? Då har Speed Group jobbet för dig! Vi söker nu två stycken trafikplanerare med omgående start som vill fylla sitt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter på välkända företag!

Om uppdraget
Som trafikplanerare kommer du att ansvara för planering av logistikflödet, samt bokningar av transporter. I din roll som trafikplanerare är du också ansiktet utåt och representerar Speed då du har mycket kontakt med kunder och leverantörer, både via mail/telefon men även genom fysiska möten. I och med de många arbetsuppgifterna kommer du dagligen arbeta med problemlösning och ha många bollar i luften samtidigt, det är därför viktigt att du är en van administratör med god datavana, gärna med erfarenhet av systemet SAP.

Arbetsuppgifter, exempel:
- Administrativa uppgifter som bokningar och planering.
- Kontakt med kunder och leverantörer
- Truckkörning, främst med motviktstruck (B1)
- Andra förekommande lageruppgifter, så som plock & pack m.m.

Arbetstiderna är i första hand förlagda till 2-skift (varannan vecka dag, varannan vecka kväll) men kan komma att variera, både dagtid, kvällstid, nattid och skiftgång förekommer.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet Vi är Speed Group och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
För att passa in i rollen som trafikplanerare bör du vara stresstålig, flexibel och duktig på att skapa kontakt med andra människor. Du kommer i din roll att arbeta med truckkörning vid behov och därför är det viktigt att du känner dig bekväm med att köra truck, främst motviktstruck (B1). Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav, likaså att du har administrativ erfarenhet samt god datavana, gärna med erfarenhet av systemet SAP.

Krav:
- Truckkort A+B samt erfarenhet av att köra motviktstruck (B1)
- Administrativ erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal & skrift
- God datavana
- Körkort och tillgång till bil

Starkt meriterande:
- Erfarenhet av trafikplanering
- Erfarenhet av datasystemet SAP
- Lagervana


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

_________

Sökord: Trafikplanerare, trafficcontroller, planerare, administratör, SAP, Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Skjutstativförare, Skjutare, Skjutstativtruck, Skjutstativtruckförare, B3, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb, plocktruck, motviktstruck, B1, A+BSnabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-09-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.