Truckförare till moderna lager i Göteborg


Vill du jobba på moderna lager i Göteborg med omnejd? Speed Group har jobben! Vi söker inför kommande uppdrag Truckförare som vill fylla sitt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter på välkända Göteborgs-företag!

Om uppdraget
Arbetsuppgifter Truckförare:
- Truckkörning
- Plock och pack

Som Truckförare kan du arbeta i Speed Groups terminal i Arendal, Göteborg, eller hos våra externa kunder i Göteborgsområdet.

Arbetstiderna varierar mellan de olika lagren och terminalerna – både dagtid, kvällstid, nattid och skiftgång förekommer. Ange därför gärna i din ansökan vilka arbetstider du föredrar. Vi berättar självklart gärna mer om våra olika uppdrag och försöker matcha din profil och preferenser med lämpligt uppdrag.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Vi ser att du har truckkort A+B och gärna erfarenhet av truckkörning.

Krav:
- Truckkort
- Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel
- Kunskap i svenska och engelska
- Datorvana

Meriterande:
- Lagervana
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Information
Då detta är en samlingsannons för flera olika tjänster som truckförare/lagermedarbetare uppmanar vi dig att även aktivt söka specifika tjänster som du är intresserad av. Genom att ansöka på denna samlingsannons blir ditt CV sökbart för våra rekryterare. Vi återkopplar inte till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi har en tjänst som vi bedömer matchar din profil.
_________

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb

Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-22

Tipsa en vän

Inget CV? Ansökan utan!

Har du svenskt B-körkort?

Har du tillgång till bil?

Har du truckkort?

Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete?

Kan du arbeta skift?

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.