Truckförare till modernt lager i Göteborg


Vill du jobba på vårt moderna lager i Göteborg? Har du erfarenhet av truckkörning och tar ansvar för ditt arbete? Vi söker just nu flera Truckförare som vill utvecklas och arbeta långsiktigt hos oss på Speed!

Om uppdraget
Arbetsuppgifter Truckförare:
- Truckkörning
- Plock och pack
- Containerloss
- Lasta och lossa lastbilar

Som Truckförare arbetar du med truckkörning men även andra sedvanliga lageruppgifter. Du behöver vara prestigelös och rycka in där det behövs!

Aerbetstiderna är dagtid 06.20-15.05 (kan även vid önskemål vara 9.15-18,00).

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Vi ser att du har truckkort A+B och gärna erfarenhet av truckkörning.

Krav:
- Truckkort
- Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel
- Prestigelös och en lagspelare
- Kunskap i svenska och engelska
- Datorvana

Meriterande:
- Lagervana
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Information
Då detta är en samlingsannons för flera olika tjänster som truckförare/lagermedarbetare uppmanar vi dig att även aktivt söka specifika tjänster som du är intresserad av. Genom att ansöka på denna samlingsannons blir ditt CV sökbart för våra rekryterare. Vi återkopplar inte till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi har en tjänst som vi bedömer matchar din profil.
_________

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb

Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2019-09-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.