Vill du arbeta som truckförare för ett bolag i framkant? Välkommen till Pipelife i Ölsremma!

Om uppdraget
Till Pipelifes lager i Ölsremma söker vi nu truckförare för sommarvikariat med omgående start. Du kommer att ingå i ett mindre team men samarbetar med olika funktioner och skift där det gemensamma målet är att producera och leverera en fulländad produkt.

Dina arbetsuppgifter kommer primärt vara truckkörning samt plock och pack.

Om bolaget
PIPELIFE SVERIGE AB är Sveriges ledande tillverkare inom plaströrsbranschen. Våra produkter används inom bl.a. kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation. Vi är drygt 230 anställda och omsatte 2018 drygt en miljard kronor. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna. Vårt svenska huvudkontor ligger i Ljung och vi har fabriksenheter i Ljung (Herrljunga kommun) och Ölsremma (Tranemo kommun). Pipelife Sverige ingår i Pipelife International med säte i Wien, Österrike

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
För att passa som truckförare på Pipelife är det viktigt att du är:
- Tekniskt intresserad
- Driven och van vid att ta eget ansvar
- Engagerad
- Snabblärd

Utöver detta är det viktigt att du har truckkort. Vi ser också att du som söker kan starta omgående. Uppdraget kommer vara förlagt under vecka 26-28 samt 30 och 31.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

__

Sökord: Truckförare, truck, lagermedarbetare, lager, plock och pack

Snabbfakta

Jobb
Maskinoperatör

Ort
Tranemo

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Sommarjobb

Sista ansökningsdag
2019-06-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.