Underhållschef till IMI Hydronic Engineering


Vill du arbeta som Underhållschef i ett globalt bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Välkommen till IMI Hydronic Engineering – vi är den ledande leverantören av produkter inom innovativa och driftsäkra VVS-lösningar. Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfylld roll som Underhållschef på vår site i Ljung.

Om tjänsten
Som Underhållschef på IMI Hydronic Engineering leder och utvecklar du Underhållsavdelningen och arbetet med förebyggande, avhjälpande och akut underhåll av både maskiner och fastighet. Rollen innebär att du har resultat- och personalansvar för avdelningen.

Din organisation består av 30 engagerade och kunniga medarbetare uppdelade i två team; mekanik/el och fastighet, som tillsammans stödjer produktionen och utför anläggningens underhållsarbeten.

Huvudsakliga ansvarsområden som Underhållschef:
- Leda, fördela och utveckla underhållsarbetet
- Resultat- och budgetansvar
- Personalansvar för ca 30 personer
- Strategisk planering
- Förbättringsarbete
- Säkerhet och lagefterlevnad

Som Underhållschef har du breda kontaktytor internt/externt och arbetar i nära samarbete med hela organisationen. Du rapporterar till Produktionschef och ingår i produktionsledningen.


Om bolaget
IMI Hydronic Engineering är ledande i branschen och utvecklar samt tillverkar hydroniska produkter och lösningar som skapar energieffektiva och kostnadseffektiva VVS-installationer. Våra lösningar säkerställer noggrann temperaturstyrning och bidrar till att skapa hållbara, komfortabla och energieffektiva byggnader att leva, arbeta och vistas i.

IMI Hydronic Engineering är verksamma på fem kontinenter, har produktionsenheter i 6 europeiska länder och finns representerade i 34 länder runt om i världen. Vår anläggning i Ljung är specialiserad på verktyg, gjutning och bearbetning. I dagsläget finns även slutmontering och färdigvarulager inom anläggningen, men dessa avdelningar kommer att flyttas till annan ort i samband med en omorganisation. Samtidigt flyttar ytterligare verksamhet inom bearbetning till vår anläggning i Ljung. Detta tillsammans med ytterligare investeringar stärker IMI Hydronic Engineerings position och konkurrenskraft på marknaden.

Läs mer om oss på imi-hydronic.com.


Din profil
IMI Hydronic Engineering är ett kvalitetsföretag och behöver medarbetare som ser till att vi ligger kvar på toppen inom vår bransch. Vi har ett välförtjänt rykte om att skapa innovativa produkter och lösningar som gör skillnad. Om du har framåtanda, engagemang, integritet och en vilja att göra skillnad, då kan du vara den vi letar efter.

För att lyckas och trivas i rollen som Underhållschef är du en tydlig och trygg ledare som tar ansvar och arbetar nära dina medarbetare. Du har en stor teknisk kompetens och är van att kunna prioritera och ta såväl snabba som långsiktiga, strategiska beslut.

Kompetenskrav:
- Teknisk erfarenhet och teknisk förståelse
- Erfarenhet från tillverkningsindustri
- Teknisk utbildning
- Ledarerfarenhet, gärna från produktion/industri
- Ekonomisk förståelse
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Körkort

Meriterande:
- Djupare kunskap inom el och mekanik
- Kunskap inom fastighetsunderhåll
- Erfarenhet av att arbeta i projektform/projektledning

Personliga egenskaper:
- Engagerad och driven
- Beslutsam och målfokuserad
- Strukturerad
- Trygg i din erfarenhet och kompetens inom ledarskap och teknik

Ta chansen att leda och utveckla underhållsavdelningen tillsammans med ett engagerat och kunnigt team – vi ser fram emot din ansökan!Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___

Sökord: Underhållschef, Underhållsansvarig, Underhållstekniker

Snabbfakta

Jobb
Underhållschef

Ort
Herrljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2020-02-28

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.